eljid Ntugba tuba ne dersiniz whatsap grubu kuralım serap sen ben başka premature anneleri warsa ordan birbirimize resimlerini atalm ilk hallerini sonraki hallerini
Eva_twins Onureyd merhaba peki size ciger gelistirici falan vurmuslarmiydi? Erken dogum sebebi neydi?
Elif25 Mom89 ilki 31+4 de 2030 gr dogmuştu. Şimdi 4 yaşında çok şükür bir sıkıntısı yok. Diğeri 30+2 de 1850 gr dogdu. 13 günlük suan 5 gün solunum sıkıntısı çekti makineye bağlı kaldı. Şimdi kilo almasını bekliyoruz 🥰 onunda durumu iyi Çok Şükür 🙏
Ntugba Berfingnc çok şükür canım çok yaramaz bir kızım var :) şimdiden böyleyse yürüyünce düşünemiyorum sen nasılsın senin bebiş nasıl
Berfingnc Ntugba benimde aynı öyle canım çok yaramaz oğluşum. Bugün aşı oldu inşallah ateşi çıkmaz yine 🙏🏻
Yesim_Ercan Mom89 normal dogummu oldu sezeryanmi cnm benim normal dogum cocuk makat geldi makat dogum yaptim 28 haftalikken bebegim yasayamadi benim kuveze koydular 7 saat tek yasayabildi
Tuba-Sahra Ntugba eljid Berfingnc Mom89 biz bugun düz 1 aylik olduk teyzeleri 😍simdi size sorum gelisimini nasil destekleyebilirim mesela oyun halisi mati filan varya onlardan alsam simdiden olur mu yoksa 2 . Ayinimi beklemeliyim ? Siz neler yaptiniz
Yesim_Ercan Mom89 benimde vardi acilmm 28 haftalikken oldu dogumum seninki rabbim bagislasin 25 haftalikken dogmus yasamis rabbim uzun omurler verir inslh