Esrahaliscelik ilk doğduğu günden itibaren üç hafta hiç güzel bişey söylemediler bana da sürekli riskli bilemeyiz gidişata bakacağız dediler ilk iki haftayı atlatirsa yaşarsa durumu belli olur dediler günleri saydım diyebilirim doktor görüşmelerde olası tüm riskleri söyledi iç kanama olabilir beyin kanaması olabilir kalbinde sorun olabilir akciğerleri gelişmemiş nefes sorunu olabilir aklıma gelenler bunlar
İki hafta geçince gerekli tedavilere cevap vermeye güçlü bir şekilde iyileşmeye başladı
Telefonla bilgi alıyordum bir gün iyi olsa bir gün kötü diyorlardi o günler çok zordu süt sagmsya devam ettim tek şifası anne sütü olur dedim
Biraz duzelmeye başladı 25 günlüktü sonra aniden durumu kötü oldu bağırsağı delindi dediler acil ameliyat ve asla narkozu kaldıramaz diye imza aldılar ameliyst çok zordu çünkü bebeğim daha bir kiloydu çok dua ettim günlerce gecelerce
Sonuç olarak Allah in dediği oldu mucize gibi bir ameliyat geçirdi atlattı iyilesti toparladı
Antibiyotik tedavileri kan takviyeleri derken bu günlere geldik
Bu bir süreç zorlu bir yol ama sonu çok güzel olacak kalbinizden buna inanın olumlu olumsuz yorumlara değil sadece bebeğinize güvenin ozellile annesini çok hissediyor güç alıyor Doktorlar da bunu söyledi hep
Ağlamayın bebeğiniz için hep olumlu düşünün
Söylemek kolay ama yapmak zorundayız biz anneyiz ♥️
Rabbim şifa versin tum hasta bebeklere bize de güç versin 🤲