ikizlerinannesikubra Elif25 merhabalar doğum yapacağınızı nasıl hissettiniz? Ağrı sancı oluyor mu? Anlamadan mı geliyor?
icegul Mom89 29 haftalıkken şans eseri nst de doğum sancılarının başladığını fark ettiler ama ben hiç hissetmedim. Rahim ağzı 28 mm ölçüldü ve 3 gün hastanede geçirdik. Risk aynıa devam ediyor. 32 haftalık olduk sancılar yine yavaştan başlıyormuş nstde. Hayırlı zamanda gelsin inşallah 😊
Yeapp Suan hastanedeyim 34+2 yiz kontrol icin geldik nts de sancılar çıktı rahım boyu da kısalmış 2 gündür yatırıyorum üne serum hap veriyorlar. Doktor yarın açılmam var mı diye bakıcak, 34 te doğsa küveze almazlar dimi ya korkuyorum çok
zeydemir Bu küvez olayını tam anlamadım heralde bebekten bebeğe değişiyor ciğer geliştiricinin bi etkisi yok ozmaan
Seydasahin Mom89 bende 24 haftalık doğum yaptım 1 ay oldu kalp deliği bar ameliyat olacak böyle birşey yaşadınız mı
Kizilkedi İkiz gebeyim 35+2 iken nişanım geldi karnım taş gibi olmuştu sabah devlete gittim sancılarım vardı ve rahimde yumuşama vardı. Yaşadığım şehirde bebek yoğun bakım şartları uygun olmadığı için Başka bir şehre sevkim yapıldı. Gelir gelmez yatış verildi 24 saat ara ike iki doz ciğer geliştirici verildi. İki gündür idrar yolu enfeksiyonu için damardan antibiyotik verildi. 4 tane serum bağlandı. Sancılarım bir nebze azaldı doktorum taburcu edebilirim dedi ama risk almış olacağız. 37. Haftaya kadar anne karnında tutmak istiyor. Bakalım bugun belli olacak. Şu an 35+5’im
Aylayla Mom89 bugün dr gittik bebek 32. Haftada ama dönmüş kanala yakın duruyor dedi doktor istirahat ediceksin dedi iş faln yapma dedi üzüldüm inşallah vaktinde gelir
Aaaaayyyssssuuunn Calyipso suan bı yakınımı doğuma aldılar sızınle aynı haftada suan size sorum bebegınız kaç kılo doğdu bızım bebek 2800 küveze alırlar mı
birmelekannesi_ EslemNaz bende 24 haftalik hamileyim benimde kasik agrilarim oluyor kanamam falan yok erken dogum riskim olabilirmi
Arass__ Zeynepege bende 34 de dogurdum şimdi 30 hafta olucam inş, ne gibi bir tiskiniz car acaba rahim agzı kısalıgı falanmı? Benim ilk dogumum aniden gelişti bi sebebinide bulamdılar aniden suyum geldi
demirmomm Kızlar selam 28+4 üm erken doğum riskim var. Alanyada yaşıyorum burada küvez yok erken doğum ünitesi yok antalya sevk ederiz dediler. Böyle bi durum yaşayan var mı lütfen cevap çok korkuyorum