Tlaytas Betulpehlivan bende sancı falan yok çok şükür yatıyorum rahim ağzı 32 hunileşme var işte o sıkıntı biraz
Betulpehlivan Tlaytas yok canım senin iyi yine sükür yatmayla düzelir bende hunilesme acılma kısalık sancı hersey var bugune geldm sükür yinede
Tlaytas Betulpehlivan aynen 6 haftada az değil 20 haftadan beri böylesin bunada şükür en azından yaşam sınırını geçti yaşar inşallah bişi olmaz
Hacer67 Tunaece canım nidilant ti lac saat arayla içio sun ben 4 saat te 1 alıyorum tuvalet harici kalkma dedi ama 2 tane oğlum var mecburi kalkiorum yemek temizlik 26+4hamileyim
Tarcin Sewo devlet hastanesi canım. Şimdi şehir hastanesi oldu. Eskişehir Şehir hastanesi. Egemen bey ve ekibi çok özverili be dikkatliler. Önce Allah sonra o kurtardı evladımı🙏🙏
Sewo Tarcin cok sevindim senin adina canim bende 26+3 um erken dogum riskim var diye yatiyorm ilaçlar icip
Tarcin Sewo bol bol dua et ve konuş Bebişinle. İnan ne hafta ne de kilo önemli aslında. Onlar çok güçlü ve savaşçılar. Allahım evladını sana bağışlasın. Sağlıkla kucağına al inşallah