Hnddmr Fetal testi sonucunda çoğu şey İngilizce yazıyor ama cinsiyet kısmı nerede yazıyordur ben anlamadım yardımcı olacak var mı
Coolmum Hnddmr bazı firmalar da artık yazmıyor doktora iletiyorlar yazarsa da gender yazar karşılığında xx veya xy yazması gerekiyor eğer var ise tabi
Duduperi Hnddmr Türkiyede fetal dna sonuç raporunda cinsiyet yazması yasak size gönderilen raporda bulamazsınız. Bazı firmalar cinsiyeti doktora iletiyor, bazı firmaların hiç söylemediğini okumuştum. Doktorunuza bir danışın
Hmsremom Hnddmr testte nelere bakılıyor tam olarak acaba bende yaptırmayı düşünüyorum da sonucu paylaşmanızda sakıncası yoksa görebilir miyim ya
Hnddmr Coolmum tamamdır ben bakayım Türkiye de yapılmadı da ona rağmen acaba yazar mı dedim bilemedim
Hnddmr Duduperi Türkiye de yapılmadı Fransa’ya gönderildi test sonuç kâğıtında anlaşılmıyor ama işte yabancı dil olduğu icşn merak ettim de ben
Hnddmr Duduperi Genomewide NIPT with screening for aneuploidies of chromosomes X and Y Yazıyor bi yerde
Duduperi Hnddmr Türkiyede yapılıp yapılmaması bir şeyi değiştirmiyor. Türkiyede yasal olarak cinsiyet belirtilmesi yasak. Bu yüzden firmalar bu yasaya uyup hastalara yolladıkları rapora sonuç yazmıyor. Eurofinste mi yaptırdınız?
Duduperi Hnddmr Tamam, ben de orada yaptırdım. Size yollanan raporda cinsiyet yazmıyor boşuna aramayın 🥲 Cinsiyeti doktoruma iletmişlerdi ben de onlardan öğrendim. Doktorunuzu arayın cinsiyeti size söyleyecektir 🌸
Duduperi meryys Soruyu bana sormamışsınız ama görmüşken yanıtlamadan geçmek istemedim. Ben mart ayının sonunda 380 euroya yaptırmıştım.
Zdgn Arkadaşlar fetal DNA testinde sonuç çıkıyor ama aileye bildirilmiyor çünkü Türkiye burası etnik olarak eğer aile kız istemiş erkek olmuşsa veya tersi sorun olacağı için