Selim_Alparslan Kızlar Büyükçekmece’de oturuyorum . Kolan hastanesine Münübe hanıma gidiyordum fakat doktorum ayrılmış bütün öğrendim . Hastane doktor tavsiyesi arıyorum 🙁
Betttt Selim_Alparslan bende az önce öğrendim. Tamda cinsiyet öğrenicekken😔 Şimdi kime gitsem diye araştırıp duruyorum
SevgibiR Selim_Alparslan bnmki de gitmiş yerine daha iyi bı Dr gelmiş 😂 eskisi biraz tripliydi bu daha iyi gibi geldi bana
Mrvaydn18 Özel yaman cerrahi tıp merkezinde Dr. Eray Balcan var kesinlikle tavsiye ederim. Çok sakin bir doktor aklınıza ne gelirse sorabilirsiniz.
Betttt Selim_Alparslan tüh senin icin daha kotu olmuş ben daha yeniyim. İns buluruz güzel bir doktor 🙏🏻
Mrvaydn18 Selim_Alparslan bağcılar canım muayene ücreti 50 lira normal doğum 1000 küsür sezaryen de yine 1000 küsürdü şu an tam hatırlamıyorum ama.
SevgibiR Selim_Alparslan yerine gelen yeni dra yada ordaki bı dra git sevmezsen değişirsin yine sorun yapma
Kvrck06 Selim_Alparslan Wewe tabiki doktora gitme demiyorum ama benim dediğimi bir deme eğer geçmezse gidersin beni de sağlık ocağındaki doktorum korkutmuştu kolestaz diye ama doktora gittim ve bişey olmadığını öğrendim dene eğer geçmezse gidersin hastaneye