39+2 günlük hamileyim 2 haftadır 1 cm acıklıgım var , çatı muyanesinden sonra kahverengi lekem geldi doktor normal gelebileceğini söyledi ama benim kızım gelmek bilmiyor :) yada biz annenler cok sabırsısız :) Kasılmalarım dışında hicbir belirtim yok , sabaha kadar uykusuzluk kasılma .. bakalım haftaya çarsamba 40. Hafta oluyor artık isteyerek sezeryan olacagım gelmezse o zamana kadar nazlı kızım cünkü suni sancı almak istemiyorum 😒
Sizler ne durumdasınız kızlar ? 😌
    Bizde de ayni 😒😒 40+2 olduk sali kontrolum var son kontrol o gun yatıracaklar büyük ihtimal ama devlet olduğu icin suni ile baslatcaklar bizi
      Esra_dorukcan suni sancıya cesaret edemiyorum , o yüzden sezaryan istiyecegim ilk catı muyanemde doktor yapmıştı hissetmemiştim ama sonra akşam agrım olup gidince ebe hemşire yaptı ve cok acıdı zaten acı eşiğim cok düşüktür , sadece 1 cm olunca dayanamam diye düşünüyorum 😒
      Elifumtt bende aynı 39+2 deyim. Sancı açılma belirti yok 🤦🏼‍♀️ İkinci bebek erken gelir belki dedim ama hiç niyeti yok gibi. İlki de sıfır belirti sıfır açılmayla bir anda su gelerek başlamıştı Buda öyle olacak galiba o yüzden ağrım olsa da önemsemiyorum yatınca geçiyor çünkü 🙄🙄🙄
        Elifumtt bende 39+2 bir parmak açılmam olduğunu söyledi doktorum ama sizinde dediğiniz gibi kasılma dışında hiç belirti yok🙄 ne nişan geldi ne bişey.. 42. Haftaya kadar yolu var dedi doktorum umarım okadar beklemez ya😔 açılma olması için yaptığınız extra bişey varmı yürüyüş, çömelme hareketleri ve hurma yemek dışındaa
          Elifumtt kendi istediğimle 13 gün sonra 38+1de sezeryan olucam :) çok az kaldı heycan korku karışık :) adet ağrılarım var ama nstde çıkmıyor sancı 🤦🏻‍♀️
          35+4 deyim ama doğurmak istiyorum 🤣 Bu son zamanlar neden geçmiyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
          Meow aynen kasılmalar bile yürüyünce geciyor , suyum zaten hep fazlaydı 32.haftada korktuk erken gelecek diye 35.haftaya gecim diyordum şimdi 40 a doğru gidiyoruz ☺️
            Elifumtt resmen beni anlatmışsın canım aynıyız seninle ve benimde 2. Bebeğim 💕 nasılsın şimdi var mı bi gelişme
              Seymasahin bir gelişme olmadı ya bebeğim dönmeyince doktorumla ortak kararımız ve bu sabah sezaryana giriyorum , sonunda kavuşuyorum prensesimee ❣️😌🤲🏻 Bolcaa duaa edinn kızlarr 🤲🏻🤲🏻😘
              Totuu aynıyız canım kontrolden yeni geldim keyfi pek yerinde hanfendinin haftaya tekrar gel dedi doktorum bide ekledi mümkünse doğum haneye gel kontorle gelme doğsun artık diye 😊 bakalım bekliyoruz hayırlısıyla gelsinler inşallah sağ salim
                Seymasahin benimki de oyle.hatta o kadar haraketli ki,doktor normal olcum yapamiyordu😒🤣keske daha fazla kilo almasa da normali da zorlamasak