Ipek0506 Kızlar kartal Lütfi Kırdar sehir hastanesinde doğum yapan anneler nasıldı doğum süreciniz.o hastanede takipliyim doktor normal doğum olacağını söyledi.ebelerin yaklaşımı falan nasıldı? Bilgi verirseniz cok sevinirim ☺️🌸🌹
annesim220508 Ipek0506 sabit kimse yok ben ilk kızımı orda doğurdum oğlumuda orda doğurmayı düşünüyorum doğum süreci için gayet güzel bence doğumhaneye de kalıyorsunuz başka doğum gelince iki kişilik odaya geçiriyorlar ertesi günüde sizde ve bebekte sorun yoksa taburcu ediyorlar gayet iyi bence
Ipek0506 Sinem21 gebe polikliniği 1 e gidiyorum sabit bir doktor yok ama bilgisayar da bilgilerimiz kaytlı oldugu için bir sorun olmuyor cnm
Sinem21 Ipek0506 ya benim ikinci gebeliğim sezeryan olacak yine sezeryanlar nasıl geçiyor acaba hiç deneyimi olana rastlamadım merak ediyorum
annesim220508 Ipek0506 valla benim açıklığım yoktu o yüzden evde çektim ben sancıyı başı gelmişti öyle aldılar doğuma
annesim220508 Ipek0506 doğumu yapana kadar teksin sonra refakatci geliyor ebelerin yaklaşımıda iyiydi . Bebeğinide hiç yanından ayırmıyorlar en güzel yanı o
Ipek0506 annesim220508 bir bayan da sancı cekerken refakatçi yanında kalıyor demişti sevinmiştim neyse yaşayıp görücez inşallah… Hayırlısı…
Ipek0506 Sinem21 valla bende bilmiyorum ki canım.kartala mı gidiyosun sende? Ama kötü bir yorum falan duymadım hiç.