Birbebisannesi Kızlar sorum şu Şuan 8 haftalığım ben belim bazende oturduğumda kuyruk sokumuma kadar ağrı hissediyorum 10 dk ayakta kalınca belime ağrı vuruyor. Bu kadar erken normal mi? Yarın kontrolüm var korkuyorum biraz düşük tehlikesi diyor internette
Nazli_3009 Birbebisannesi yok ya değildir hepimizin o dönemlerde ağrıyordu ileride ağrı artıyor hatta doktor normal demişti benim de hep kuyruk sokumu ağrısı var oturup kalkınca
minikari Birbebisannesi canım daha geçen gün aynı başlığı ben de attım baya korktum randevumda cuma günü bekliyorum hala ama doktoruma mesaj attım sordum ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum dinlen bol bol dinlenince geçiyorsa sorun yoktur dedi ve gerçekten dinlenince geçti sen de bol bol dinlen iş yaparken ara vererek yap 🌸🤲🏻
Birbebisannesi Nazli_3009 öylemi çok sevindim düşük tehlikesi olabilir diyor etrafındakilerde intette yazılanlarda ondan korktum biraz ya. Hatta genelde şey diyorlar bebek biraz büyümesi lazım ki belini ağrı yapsın hani bu kadar küçükken bel ağrısı normal değil diye etrafındaki hamileler de söylüyor
Fndnr Nazli_3009 bende 7+4 deyim bugün başladı bel ağrım niye ağrıyor hiç bir fikrim yok sanki kopucak gibi kasiklarimda hiç Birsey yok
Birbebisannesi minikari öylemi çok sevindim düşük tehlikesi olabilir diyor etrafındakilerde intette yazılanlarda ondan korktum biraz ya. Hatta genelde şey diyorlar bebek biraz büyümesi lazım ki belini ağrı yapsın hani bu kadar küçükken bel ağrısı normal değil diye etrafındaki hamileler de söylüyor
Birbebisannesi minikari kaynanam ev taşıyor ve mecbur hafifte olsa iş yapıyorum. Ama onun dışında azcık yürüyorum mesela 15 dk hemen bel ağrısından bir yer bulup oturmak istiyorum canım yanıyor
Nazli_3009 Birbebisannesi gebeliği öğrendiğimden bu yana hep bel ağrısı kasık ağrısı yaşadım bebek illa büyüyor kese gelişiyor rahim illa genişliyor 1 mm bile olsa oraya baskı oluyor o yüzden normal
minikari Birbebisannesi evet ben de öyleydim araba da otururken bile belim ağrıyordu hemen uzanmak istiyorum mesela sen yine de çok dikkat et ağır iş yapma fazla da ayakta durma kayınvalidene de söyle sık sık uzan dinlen 🌸🤲🏻
Birbebisannesi minikari teşekkür ederim gerçekten şu an biraz içim rahatladı umarım her şey sağlıkla ilerler çok zor bir süreç her hafta ayrı bir şeyi stres yapıyoruz
limonlucheesecakee Bizde 13.haftadayiz belim ağrıyor riskli bı gebelik korkuyorum açıkçası normal mi ki
Nazli_3009 Fndnr normal hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz günler geçtikçe bel ağrısı artıyor ağırlık merkezi değişiyor çünkü
Pink29 Nazli_3009 merhaba dokıtorum bana da normal demişti ama bugün sabahtan beri şiddetli ağrıyor ne zamana kadar devam eder acaba 11.hafdatyım bebek buyudugu ıcın mı ağrıyordur
Nazli_3009 Pink29 merhaba doktora sorduğum dönem 12 haftalıktım hâlâ da ağrılar devam ediyor kasık ağrısı bel ağrısı sonuna kadar oluyor sanırım doktorum da 5 aydan sonra ağrılar artacak demişti fazla yürüyünce çok oturunca iş falan yapınca ağrı oluyor normal
Nazli_3009 ecelif90 valla benim de vardı ya 😂her şeyi yaşamışım resmen mide ağrısı hazımsızlık şişkinlik vs baya olmuştu