Oksuruksurubu Buse4161 inanmıcaksınız ama sapsarı uzun saçlı bir bebek gördüm doğduğundan uzun sapsarı saçları vardı uyandım test yaptım hamileyim
Minikeller38 Buse4161 bende 3 kayıptan sonra oğlumda hamileliğim yine riskliydi hep kanama yaşıyordun doğumuma kadar hep ağlamıştım kaybetme korkusu doğumuma kadar Ensar ismini istiyordum doğuma 1 hafta kala bebeğimi gördüm kucağımda seviyorum eşimin kopyası tospalak bir bebek ama diyorum benim ama ismini bilmiyorum bebeğe soruyorum senin ismin neki filan diye seçerken kulağıma gelen ses Hamza diye o zaman korktum ve uyanmıştım . Anneme anlattım böyle rüya gördüğümü ve korktuğumu bebeğimi gördüğümü 1 hafta sonra oğlum doğdu aynı gördüğüm bebek ve adı Hamza oldu çok şükür rabbime iyiki Hamza olmuş ilk göz ağrım Herşeyim oldu oğlum 4. Yaşında gurbette bana can yoldaşı oldu rabbime binlerce şükürler olsun . Şuan ikinci oğlumu bekliyorum Ömer’imizi bekliyoruz abisene arkadaş olacak inşallah 🫶🏻🫶🏻
Minikeller38 Buse4161 evet hatta hediyelerimiz geldi Ensar ismini herkese söylediğimiz için hediyelerde hoşgeldin Ensar yazıyordu Hamzayı duyan bir şok yaşadı ama olsun Ensar Hamza’da ikiside aynı . Bize dede baba ismi mi soranlarda oldu ama sülalemizde hiç Hamza ismi yok ne eşim tarafta nede benim tarafımda ilk hamzamız oldu .
Erurtane Buse4161 hayır olsun bende cinsiyet belli değilken kız bebek görmüştüm ama nasıl böyle tatlı ama sevimsizdi saçları kumral ve palmiye gibi bağlanmıştı iri bi bebekti dedim benim kızım olacak ✌️😅😍 gerçekten kızım oldu tam tersi sarı saçlı mavi gözlü pamuk gibi bi bebek doğdu sevimsizliği aynı ama kimseye kendini sevdirmez 😁✌️😍🥰 sağlıkla doğsun annesi
Talentedmom Buse4161 ay ben de merak ediyorum rüyamda kızımı gördüm verdiler emziriyordum o zamanlar cinsiyeti belli değildi kızım olacak bakalım aynısı mı olacak😀
keyfimin-kahyasi-misin Buse4161 ben ben ilk oğlum aynı kocam gibiydi rüyamda cinsiettini bile ogrenmemistim hata hamile değildim İkinciside ismini bile gördüm
Buse4161 Ay kızlar biraz önce yine gördüm aynı bebeğiii yine kumral saç kahverengi göz, sarı giyinmişti mama sandalyesinde oturuyordu kendi kendine mama yiyordu arada bir emziğini emiyordu 😍
Klcarslnn Buse4161 daha cinsiyet belli olmadan tatlış bir kız görmüştüm rüyamda , 39+3 haftalığız bende çok merak ediyorum aynı bebiş mi gelecek 😍