Ades34 Feyza07 Kız 💕 çevrem de 3 kişi daha var hamile olan ikisinin ki kız ☺️ Bir tanesinin ki erkek sadece.
eminesbr Feyza07 tamam bende suan 2019 yılının ne olacağının şimdiden belli olmadığını yazdım mesela sen bile 2018 den devir bir anne adayısın bu yıla göre değerlendiremezsin ortalamasının ocaktan itibaren yapıldığını söylüyorum o kadar
Gizem_miros eminesbr dogru soluyorsun canim bu konuda 2019a yeni girdik ve 2019 bebeklerinin cjnsiyeti nedir belli degil daha subattayiz 2018 bebekleri 2019 bebekleri olmuyo cunku 2018 cinsiyeti ogrenmisler 2019 cinsiyeti icin cok erken
Selim_Alparslan Feyza07 2018 de hamile kalıp 2019 annesi oluyoruz ben sizin demek istediğinizi anladım 2019da doğacak bebekleri kastettiniz erkek diye 🥰
eminesbr Gizem_miros ama inatla anlamak istemeyenler var 😀 çok mutlu oldum canım en azından anlaşılabilmişim bende çünkü 20 haftalık hamileyim ve oğlumu bekliyorum 💙
Gizem_miros eminesbr bende 13 haftaligim cjnsiyeti ogrenmedim mesela kuzum kasim 13 de hamile kaldim belli degil 😀
eminesbr Gizem_miros kalbinden geçen inşallah olur tabi önce sağlıklı olsun ama illa ki insan hissediyor ben en başından diyordum erkek die sonrasında ruyamda gördüm sonra benim sıpam hiç utanmadan açtı doktor da çok edepsiz olcak heralde bu dedi 😀
Gizem_miros eminesbr bende hep oglumda oglan dedim gercekten erkek oldu bundada asiri kiz hissediyorum bide hislerim kuvetlidir baklim nasip canm 😀
Bebekim123 Gizem_miros o zaman kesin kızdır canım bende kız diyordum herkes erkek diyordu veeeee kızım geliyorrrr😍
eminesbr Gizem_miros bir oğlun varmış ne güzel inşallah bunda da bir prenses gelir sağlıkla al kucağına
Gizem_miros Bebekim123 bende oglumda demistim kuzum herkes kiz demisti ama erkek demistm hep erkek oldu gercekten bundada nebilim kiz hissettim bakalim dort gozle bekliom 😀🤩