Youngmom8 Canımlar 12.haftada cinsiyet belli olur mu doktoruma sorduğumda 16.haftada belli olur demişti ama bazılarının erken belli oluyormuş bilemedim
Aleynanaz Youngmom8 benim 12.haftamda belli oldu %90 dedi ama özele gidiyorum bebek pozisyonu da önemli
Rukiyeinci94 Youngmom8 İlk oğlumu 12+4 de öğrendim 2.gebeliğim 13.haftada gittim erkeğe benziyor ama emin değilim dedi.Bence doktorun tecrübesine göre değişiyor.İlk doktoruma gideceğim o hiç şüphe bırakmadan net söylemişti.
Youngmom8 Aleynanaz cinsiyetini öğrenebilir miyim genelde erkekler erken görünüyor galiba hep öyle duyuyorum
Ecece440 İlk çocuğum erkekli 11+4te erkek olduğunu söyledi doktorum ve öyle de çıktı. Şimdi 10haftalığım ben de 12de gittiğimde öğrenir miyim merak ediyorum 😊 erkek olduğunda daha kolay biliniyor doktor tarafından 😊
Esseraa22 @Youngmom8 ben kziimi 13 haftalık öğrendim ama çoğu kişi 12.haftada öğreniyor ikili tarama yapılırken genelde özeller söylüyor devlet söylemez erken ama ben 13.haftamda devleette öğrendim pozisyonda çok önemli kimi doktorda kemik yapısındanda söylüyor
Phyloo Youngmom8 olur aşko özeller söylüyor devlet sır gibi saklıyor 16ya kadar ben 13+2 de öğrendim görümcem 12 de öğrenmiş özelde
Zeynepkarip Youngmom8 11+6 da doktor bana kız demişti 16+6 da gittim tekrardan kontrole kapı gibi erkek çıktı o yüzden pek kafana takma canım cinsiyeti😂😂