Merve2520 Meral_63 sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah gözünüz aydın 🤍 vallahi yanlış mı görüyorum bilmiyorum ama aşırı silik çizgi var pek de ümitlenmek istemiyorum
Merve2520 Elif2005 bu ay Klomen kullandım ama doktor yumurtaların pek gelişmediğini söyledi yani yumurtlama oldu mu bilmiyorum takip etmedim eğer adet olursam 3. Günü yine gideceğim
Nuriay Merve2520 bende bu ay kullandım ilac adetimin 22 ci günü çatlama oldugunu sancı ve yoğun yumurta beyazı akıntıyla anladım şuan yumurtlamanın 9 cu gunu testim atdığım gibi
Elif2005 Merve2520 yaptim negatif canim Maalesef iki seneyi gecti hastaneye bi gostermeye karar verdim artik
Elif2005 H_selooo yaptim yok canim kurtaj oldum iki sene önce iki seneyi gecti hamile kalamadim artik kurtajda birseymi oldu diye dusunmeye basladim yurtdisindayim kontrolede gitmedim doktoru ariyacam artik hastaneye göndersinler
Nunuselllaa Bence kaset testte yapabilirsin. Senelerdir hep negatif görüyordum regl geçmesini bekliyordum ama bu ay reglime 4 gün kala kaset test yaptım ve bariz kırmızı çizgi çıktı. Betam 612 idi.
Merve2520 Nunuselllaa kaset testte çıkmaz sanırım çünkü varla yok arasında çok silik bir çizgi 1 senedir çocuk istiyoruz ümitlenmek de istemiyorum inşallah vardır yarın ilk idrarla tekrar deneyeceğim
Merve2520 akyuz14 yarın sabah ilk idrarla tekrar test yapacağım çıkarsa kan vereceğim inşallah vardır