Srp53 Kızlar 3 ay 5 gün oldu doğum yapalı fırsat bulup da bir gidemedim çocuğu bırakamıyorum onunla da gidemiyorum. Kanama 50 gün sonra falan durdu geç giden var mı aranızda acaba bir sorun olur mu 😒
Leylak34 Srp53 Kontrol icin kadin doğuma mi çağırıyorlar ben genelde dikişler için dogumdan 1 hafta sonra kontrol olur diye biliyorum
Kvsr46kvsr Srp53 normal doğumda hiç gitmedim, sezaryende bir hafta sonra dikişleri aldırmaya gittim sadece 😅 gel diyende olmadı, gidilmesi gerektiğinide hiç düşünmedim açıkçası 🤷🏼♀️
busenaz68 Srp53 ben sezeryan oldum yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta mi 10 mu ne sonra gitmiştim bir daha da gel demedi
Srp53 Leylak34 onun için gittim sezaryen yerine baktı ama 40 çıkınca bi daha çağırıyorlar diye biliyorum rahim anca toparlıyor usg ile bakıyorlar bu sefer ona gidemedim bir türlü
edabolukbasi3- Leylak34 evet çağırıyorlar rahime bakıyorlar toparlanmış mı diye sosyal hayatına devam edebilirsin diyor doktor
_Mother_ Srp53 ilk doğumda da 1 yıl sonra gitmiştim 🙈🤣 adet olmadığım için gitmiştim ama onda da emzirme döneminde normal demişti
Srp53 _Mother_ ben de olmadım adet emziriyorum normaldir herhalde herkesin bir olmuyor ki onu hiç düşünmedim zaten 😂
_Mother_ Srp53 aynen emzirme döneminde olmamak normal bende ilk kızda olmadım bunda erken oldu işte stres den mi bilmiyorum artık bu arada kızım ameliyat oldu 17. Günümüz
Srp53 Kvsr46kvsr bana demişti 40 çıkınca bir daha geleceksin diye de işte benim çevremdekiler de hep gitti 😂
Kvsr46kvsr Srp53 ben yine gitmem ya bi aksilik olmazsa tabi. Doğumdan sonra hiç gidesim olmuyor artık 😅 için rahat değilse git
Srp53 _Mother_ yaaa nasıl peki canım ? Geçmiş olsun. Bir sıkıntı çıkmadı değil mi zaten senin öyle pek bir şeyi yoktu.
_Mother_ Srp53 ameliyatı iyi geçti doktordan emindim zaten sağolsun iyi olan bir başka estetik cerrahi arkadaşı ile girmişti ameliyata şuan bile iz çok az uzaktan hiç belli olmuyor hatta dibine girmek gerekiyor