Efnan_Meva Merhaba kızlar,Şimdi kontrolden çıktık. Çok şükür hersey yolunda. 2765 kg 46 cm olmuşuz. Bayramin hemen ardı 11 12 haziran gibi planlayacagiz gibi görünüyor diye konuştuk doktorumla, Son kontrolde netleştireceğiz artık. Sizde durumlar nasıl?
Shnkh Efnan_Meva mrb bende yarın 35 hafta olcam bebek makat geliş sezeryan grunuyir sizin neden sezeryan özel dehilse
Melikeakkc Efnan_Meva 34+5 de 2300 kg du. Şuan 35+3 olduk. 37. Haftada anesteziyle görüşeceğim. Bakalım benimde 13 Haziran olacak erken gelmezse sezeryan.
yagmurcoskun Efnan_Meva bu gece tam 37 oluyorum. Çarşamba ilk çatı muayenesi var . Normal doğum istiyorum nasipse. Annesini çok bekletmesin kuzusu bir an önce sağlıkla gelsin
Efnan_Meva Atlassmomy İlki normal doğumdu şimdi ikinci bebeğim mecburi sezaryen,bana kalsa tercihim normal doğumdan yana.
Efnan_Meva Shnkh Bizimki 32.hafta doğum pozisyonuna geçmişti kuzum hala da aynı şekilde. Kullandığım ilaçlardan kaynaklı 🫤
Efnan_Meva Melikeakkc Bizimki de o tarihlerde görünüyor Bir sonraki Kontrolde netleşecek sağlıcakla gelsinlerde tek isteğimiz bu yönde 🤲🤰🏼
Tusu54 Bizimde bugün kontrolümüz vardı kilo 3.150 boy 49 cm bizde henüz doğum planlamadık kızlar Sezeryan istiyorum ama
Efnan_Meva yagmurcoskun Yaa şafak bitmiş neredeyse annesi, Sağlıcakla gelsin miniklerimiz🙃 Allah kalbinize göre nasip etsin inşallah 🤲
Efnan_Meva Hmyra58 Ne durumdasınız hissiyat olarak ben çok karmaşık… Bi sakin hissederken bi çok korkuyorum 🥹
Hmyra58 Efnan_Meva Benim 2.gebeliğim doğumdan çok 2 çocuklu hayat kaygısı yaşıyorum 🥹 heyecan korku hepsi var
Efnan_Meva Hmyra58 Benimde 2.gebelik ama yukarıda da yazdığım üzere ilki normaldi bu sezaryen olacağı için kaygım🙃 Oğlum büyük ondan yana endisem yok 18 yaşında 🙊🙈