Zumra-nur46p Hanımlar 14 haftalık hamileyim ama hareket hissetmedim normal mi bu durum siz kaç haftalıkken hissettiniz
Yavuzzynpmhra Zumra-nur46p 14 çok erken sanki🥹 benim üçüncü gebeliğim üstelik bir önceki ikizdi. Ona rağmen 3 gündür hissediyorum. 19’da🥹 ama 15de patır patır hissettim diyenlerde var
Deletedmom254 Zumra-nur46p ben ilk 20+2de minik seğirme hissetmiştim ilk gebeliğim, doktorumda 19-22 arası ilk hareketleri hissedersin demişti erken değil mi 14. Hafta normal bence hissetmeyişiniz
aylinpalaa Zumra-nur46p ilk gebeliğimde 19.haftada hissettim, 2.de yani bunda işe 15te hissetmeye başladım. İlk gebeliklerde genelde 20-24 arası hissediliyor telaşlanma
MRVESRV Zumra-nur46p 14 hafta cok erken. Ben tam 16. Haftada coook hafif pitpit hissettim. Hissetmek icin dumduz yastiksiz yatin karniniz gerilsin, elinizi koyun etrafinizda tv vs acik olmasin ve odaginizi oraya verin. Ancak boyle hissedebilirsiniz erken haftalarda oda pit pit seklinde 🥹
Sevgilimmmmmmm haftada gobegimin üstünde pıt pıt şeklinde kalp atışı gibi hissettim. 14 çok erken ilk gebelikse
Zumra-nur46p Sevgilimmmmmmm ilk bebeğim değil oğlum 36 haftalık doğdu iki gün sonra kaybettim ondan sonra 5 haftalık kürtaj oldum bu üçüncü olacak inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin Rabbim
Zumra-nur46p Deletedmom254 inanın korkar oldum herşeyden artık kasık ağrısı mide bulantısı fln devam ediyor
Kartanesi-24 Zumra-nur46p basınız sağolsun bende doğumdan 3 ay sonra bebeğimi kaybettim 2 tanede kalp durması nedeniyle kürtaj oldum erken haftalarda şuan genetik tüp bebek ile hamileyim ve ona rağmen 20. Haftada hissetmeye başladım sizin çok erken daha telaş etmeyin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı bu kez 🤲🏻
Nursemom90 İkinci gebeliğim net olarak bebek olduğuna emin olduğum hareketi 17 haftadaydı o da birgün hissediyorsam üç gün hissetmiyorum şeklindeydi bende burda 11 de hissettim diyenleri okuyunca geriliyordum ama çoğu bağırsak hareketi ile karıştırıyor bence
MRVESRV Nursemom90 11 de hissetmek mumkun degil, okuyunca banada komik geliyor cunku israrda ediyolar. Ama bebegin pitini hissedecek buyukluktede degil zaten, amniyon sivisinda yuzuyodur o an karna bile degmez ki 😃
Zumra-nur46p Kartanesi-24 amin inşallah canım benim Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanımı dâhi. Hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kolaylıkla 🥺 içim yanıyor korkuyorum bişey olacak diye Rabbim bize bağışlasın yüzümüzü güldürsün inşallah bizimde
MRVESRV Nursemom90 Evet cokta eminler ama bagirsak ve bebek ayrimi yapamayanlar bebek saniyor 😃 Bagirsak hareketi daha farklidir oysaki, onlar ona inanmak istedikleri icin onun oldugunu soyluyolar
sedefavci Zumra-nur46p Ben 21-22 hafta aralığında hissettim. 🥰 Senin gibi çok kaygılıydım hatta herkes 13-14 gibi haftalarda hissettiğini söylüyordu. Doktoruma bu durumu anlattığımda 19’dan önce asla hissedilemeyeceğini söylemişti. Hissettikleri şey bağırsak hareketiymiş. Bebek o haftalarda çok küçük oluyormuş zaten. Eminim vaktinde hissedeceksin. Sevgiler❣️