Nesli664066 Asdfghk ben oğlumu 6 gün önce ögrenmiştim test böyleydi 28 benim dongüm beta artısın hızlı ise öğrenirsin erken değil ben bir hafta bekledim öyle kan vermiştim
Hilaysn Pofidik123_ kesinlikle yarın ilk idrarla yine bakın bence. bu arada kaçırmış olabilirim bat ne zamandı?
Nur8893 Kızlar Günaydınnnn test yapan varmı ☘️ Benim pek umudum yok gibi awox sipariş etmiştim gelmiş ama bi belirtim yok 🥲
Nur8893 Asdfghk Dün arkadaşlarımın ısrarı ile yapmıştım akşam negatif ti canım 🥲 6 gün var ama umudum yok zaten . 3 4 aydır doktor kontrolünde ilerliyordum bu ay ara vermiştim
Asdfghk melly1 Umudunu kaybetmesen miii acaba, bende 8 aydır istiyorum 2 kimyasal geçirdim çok üzüldüm ama neden bi daha olmasın diyerek umutla test yapıyorum 😇
emine04444 kızlar hamilelik varsa eğer adete yakın akıntının rengi nasıl oluyor? yani beyaz ve su gibi akıntı dışındaki akıntılar geliyorsa gebe olmadığımız anlamına mı geliyor kesin
Nur8893 emine04444 Benim geçen ayda beyaz akıntım çok yoğundu ama adet oldum canım bilemiyorum valla bende 🥲