Nur8893 Kızlar merhaba 🌸 3 aydır doktor takipliydim bu ay ara vermiştim . Bat 26 27 pek umudum yok gibide ama güzel düşünmek istiyorum hayırlısı olsun diyelim varmı sizde belirtiler test yapan 💐🙂
Sarkac Nur8893 benimde 27 cnm inan hiç belirtim yok ne gögüsler ne kasık hiç belirti yok anlamadım. 🙂
Bglmmrn Nur8893 benımde 26 sı beklemedeyım ara ara kasıklarım sızlıyo bıçak batıyo sanki bide bianda midem bulanıyo psikolojik de olabilir 😀
Nur8893 Sarkac Allah gönlüne göre versin canım 🙂Benimde öyle hissettiğim bir belirtim yok daha erkende olabilir tabi .
Sarkac Nur8893 test yapcakmısınız ben bir türlü gidip alamadım. Birde saçma kötü ruyalar gören var mı hamilelerde oluyormusta bilmiyorum bakalım
Dsrh Benim kasikta birkaç gün batma hissi oldu. İliski sırasında da sağ tarafımda bayağı agri hissettim. Bir de göğüs hassasiyetim var bat 29
Bebegimgeliyor10 Dsrh bat 21 canım 8 Mayıs pik gördüm ilişki anında sağ kasigim çok ağrıdı ondan sonra da 5,6 gün ağrı devam etti dün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı ama hala umudum var nasip kismet inşallah hamileyizdir 💞
Nur8893 Bglmmrn 😅Bende Belirti ararsam herşeyden şüphe ediyorum . Test yapacakmısın canım adetten önce
Nur8893 Dsrh Benimde öyle canım 3 4 aydır istiyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun pozitifleri görelim inşallah bu ay 😍
Nur8893 Sarkac Yaa öylesiymiş benim tesadüf oldu sanırım ilk defa duydum . Dün gece korkarak uyandım eşimi kaldırdım 😅Yapsam çıkarmı bilmiyorum ki canım ya
Melommm Sarkac yaa bende dün aksam rüyamda düşük yaptığımı gördüm bebekte bildigin büyüktü yanı eli kolu cıkmıs yüzü de anlayacak kadar belirginlesmiş haldeydi acaba ne anlama geliyor rüya lardan anlayan varmıdır
Sarkac Nur8893 sorma ben de o kadar abuk subuk rüyalar görüyorum ki görmek istemiyorum artık rüya ayy bilmiyorum yakınsa eczane bit dene bana biraz uzak gidemem şimdi
sutlukahve_ Nur8893 evet bende pcos var her zaman gecikir o yüzden test için bekliyorum yoksa çoktan yapmıştım 😂