Biz indirimde babymalldan 17.990 a Kenya Kraft isize almıştık. Kullanmaya başladım. Olumlu yönleri tekerleklerin hareketi, akıp gitmesi, bebeği çok sarsmaması çok iyi. Puseti oto koltuk olarak kullanılınca baya sağlam içi çok dolgulu büyüdükçe destekleri azaltıyorsun. Puseti kolay sabitleniyor. Altta bir şeyler koymak için olan kısım kocaman bebek bakım sırt çantasını alıyor. Freni iyi güzel sabitliyor. Tek hareketle kapanıyor ama puset varken kapanmadığı için ilk altı ay sök tak katla gibi olacak, ama zaten çoğu model o şekilde. Katlanınca çok hafif diyemem ama travel sistemler en az 8-9-10 kilo oluyor, yani hiç biri çok hafif değil, yine de kat kat merdiven çıkılmayacaksa yormaz. Olumsuz özellikleri: arka tekerleklerin arasındaki kısma yürürken ayağım takılıyor, acaba ben mi büyük adım atıyorum dedim ama annem ve eşimde aynı şeyi söyledi. Bir diğeri tutma yerinin çift yön olmaması. Onun dışında olumsuz bir şeyi yok. Ben prego concorde için gitmiştim Kenya alıp geldik çünkü Puseti bana çok ince gelmişti. Belirli bir aya kadar portbebeye geçemeyeceğimiz için ve o kısımda genelde standart kalitede olduğu için Kenya tercih ettik.