Zeyhiraa dun devlet takipli doktorum dedi ki 41 e kadar bekleyelim gelmezse egitim arastirmaya git. Sonra plasentan yaslanmaya baslamis riske atma yarin git dedi. Yani bugun gidecektim. 40 hafta doldu bugun. Son dk eşim ozele gorun dedi. Ozelde nst de hic sanci cikmadi. Doktor da cok sacma bi sekilde dedi ki kanala girmemis bebek, sezaryen olman lazim dedi. Ne alaka dedim, tum doktorlar diyor ki bebek sanciylaa bile kanala girebiliyor. Kanalda olmadigi icin sezaryen mi sart illa. Hayir oyle bisey olamaz diyo. E olan tanidiklarim da var dedim. Ikna olmadi :)) çati muayenesi oldum ilk defa. Catin cok guzel dedi. Bbebegin suyu azalmis ama 1 hafta daha idare eder dedi. Haftaya persembe gel durumuna bakalim dedi. Kanala girmisse suni verecekmis, girmezse sezaryenmis. Yarkn direkt çaam sakuraya gidecegim. Insallah onlar da bekletmmez suniyse neyse verir ne yasayacaksam yasayip dogururum artik. Psikolojim kalmadi. Ve bugun de 3 saat araliksiz yurudum merdiven inip ciktim 1 saat de evde spor yaptim gram sanci agri yok. Çati muayenesi sonrasi belki uyari olur nişan gelir dedim yok. Bebek bana misin demiyor. Ustelik ben kisa minyon biriyim. 55 kilo ile hamile kalmistim zaten. Bebek suan 3800 lerdeymis. 1 hafta daha beklesem 4 olur Allah askina ben ilk dogumda minyon biriyken nasil cikarayim onu. Niye bekletiyolar anlamiyorum. Sancim az biraz olsa derim ki belki dogum yakindir. Nst de sifir sanci sifir acilma yani bilmiyorum ne yapicam. Her gun sancim gelmeyecegini bile bile 3 saat yurumekten egilmekten spor yapmaktan, temiz yerleri egilerek silmekten biktim dun aksam oturup agladim 1 saat