34 haftalık gebelikte bebeğin hareketlerini aşağıda hissetmek normal mi ? Ellerini kasığımda hissediyorum . Afedersiniz sanki alt tarafı kurcalıyor ve çok fazla baskı oluyor. 2 gün önce doktora gittim herşey yolunda dendi. İşin garibi doktoran geldim . Akşamına bu şikayetler başladı .doktora gittiğimde bu şikayetler yoktu. Doktordan geldikten sonra bunlar başladı. Alt tarafta aşırı baskı hissediyorum. Hatta el hareketleri sanki baya alt tarafında Alt tarafa şiddetli baskı, ellerini alt tarafta hissetmek, sürekli çıkıcakmış hissi, vajinal zorlama ve iğne batması. Bu tehlikelimi ? Doktora da soramıyorum . Ulaşamıyorum . Ellerinin kasıklarımda olması normal mi ? Eller kasıktaydisa kafa nerde 😅Ayrıca sabah uyandığımda ellerim uyuşuk kapanmıyor . Uyanıp biraz hareket edince düzeliyor . Yürümek zaten eziyet oldu. Bel ağrısı karın ağrısı baskı derken . Ellerini kasıklarımda hissetmek çok garip. Acaba kafası nerde o mu baskı yapıyo . 2 gün öncede doktora gittim ama tecrübeli hamileler yardım ederse sevinirim . Bu cumartesi tekrar randevum var . Cumartesiyi bekleyeyim mi yoksa gitmeli miyim ? Bu alt tarafı kurcalama baskı iğne batması givi şeyler biraz tuhaf tedirgin ediyor . Hatta çok korkuyorum . Birşey olur Allah korusun diye . Ben baya hareket edemiyorum . 🙄