G12s_18 Hamilelikte çok rüya görmeye başladım bazıları gerçekten çok saçma eşimle boşandığımızı da gördüm 🙄
Busss3541 G12s_18 biri erkek çocuk demiş ama ben tam tersini diyeceğim çünkü 3 kızım var üçünün de 12-14 hafralıkken rüyamda altın gördüm ve hepsinin cinsiyetini tahmin etmiştim nasip tabi hersey gönlünce sağlıklı olsun
SuEr_Tu1512 G12s_18 Dün öğlen biraz uyumuşum tam hatırlamıyorum ama bende altın gördüm gibi yada burda okumuştum o mu bilinç altıma işledi bilmiyorum🤷♀️ 15+6 olduk hâlâ cinsiyetimiz belli değil 🥺
Innerglow G12s_18 çok şaşırdım postu görünce bende altın gördüm dün çünkü kuyumcudan seçip alıyordum bir sürü acaba ne anlamı merak ettim
2mrs_1mr Altın ama ne altını çeyrek mi tam mı bilezik mi küpe mi görüldüğüde önemli mesela bilezik kız küpe erkek ceyrek kız tam erkek yanılmıyorsam
G12s_18 2mrs_1mr hepsinden vardı ya kuyumcuya götürüyordum bunları satmak istiyorum diyordum hatta 1 milyona yakın ediyordu
_Mother_ 2mrs_1mr evet ben çeyrek gördüm kızım oldu yengem benim kolumda bilezik görmüştü onun erkekti
Innerglow G12s_18 evet ama yeni kese bebek gördüm kalp atışı daha duymadık 6 haftalık rüya yorumlarında da bereket çocuk diyor ama
hamilegunlugum5 _Mother_ benim teyzem de tam tersini söylüyor çeyrek tam olursa erkek küpe falan olursa kızmış diye demek ki net vişey yok