LeylaAB Mmehtappp aşağı kısımda ağrınız var mı dün bi kaza geçirdik her hangi bir darbe almadığım için kontrole gitmedim ama stres kaynaklı mı anlamadım aşağı kısmımda ağrım var önce de var mıydı hatırlayamadım
Mmehtappp LeylaAB bende ara ara oluyo ağrı korkulacak bişey yok gibi ama fazla rahatsız ediciyse gidip gösterin nolur nolmaz
Mmehtappp Shnkh çok heyecanlı 🤭🤭🤭 bebek nasıl acaba kaç kilo oldu minnoş doğum yakın mi insan bir sürü şey düşünüyor
Mmehtappp Esnef evet evet doktor a söyledim günde kaç defa oluyo dedi bende çok olmuyodu ama artık fazlalasti
Esnef Mmehtappp aynen sıklaştı özellikle uyku halinde o sertliğe uyandığımı bilirim bn 20. Haftada kasılmalardan hastaneye yattım acılmam olmustu korktorum dr tekrar içten açılman var dedi ama inşallah 38 leri görürüm
1752 32+2 yim ben iyiyim şükür el ve ayak yanması hariç birde bebekte biraz gelişim geriliği var sıkı takip ediliyorum bakalım 😊
Mmehtappp Havva578 benimde yeni yeni anlaşılıyor hamile olduğum dışardan görenler yeni soruyo gebelik mi var diye
melike_akdag Mmehtappp evet hatta dün bu yüzden doktora gttim su mu geliyo diye bildiğin su akıyor ama bişey çıkmadı