cns-ozkpln Merhaba, Boğazım şiştiği için doktora gittim şüphem olduğu için beta ya baktırdı doktor beta hcg 21,82 çıktı. Normalde pazartesi günü adet olmam gerekiyo üç gün öncesi için bu değer sizce normal mi ? Aynı durumu yaşayan var mı ?
Ebru4806 cns-ozkpln evet canm benimde 3 4 gun vardı beta 26.2 çıkmıştı 3gun snra 290 olmştu smdı 14 haftalık hamıleyım.göZün aydın senınde
nergisog cns-ozkpln ben de hasta olup gitmiştim 4 gün vardı sanırım adetime. 33 çıkmıştı. Şimdi 23 haftalık hamileyim.
cns-ozkpln Ebru4806 teşekkür ederim 😊 sizde sağlıkla kavuşun inşallah peki ilk ne zaman kadın doğumcuya gittiniz
Ebru4806 cns-ozkpln saglık ocagnda yaptrmştm 26.2çıkmştı. 3gün snra yani adet günü gittm kan istedi gebelik diyebilmemiz için 2katı artması lazım dedi. 10gün snra tekrar çagırdı kese için.
Dunyammmmmmm cns-ozkpln canım tekrar kan ver ve yükselmişse mutlaka git kadın Doğum doktoruna folik asite başlaması gerekir. Folik asit önemli bir konu 5-6 haftalık olmasını bekleme lütfen
Ebru4806 Ebru4806 3gün snra kadın dogumcuya git kan ısterler tekrar snra 10gun snra kese için gidersn cnmm
Tuselizya Bende 5 haftalığım 20sinde gidicez inşallah ilk kontrolümüze sende keseyi görmek için 5-6 haftanı bekle büyük ihtimalle sende varsındır 4 haftalık
Turkan_oruc Tuselizya merhaba rahatsız edıyorum kusurs bakmayın ben burda hesablamaya göre 6 hafdalık hamileyım adetım 11 gun gecıkdı sızce ben yarın kadın doguma yarın gıtsem olurmu? Kaynanm martda goturmek ısdıyo
cns-ozkpln Tuselizya son adet tarihime göre tam 4 haftalık yazıyo internette ama yapılan test sonucunda cıkan değere göre bir haftalık gözüküyor
zeyhatu Bende sorayım aynı sorunun altına madem. 5 haftalık hamileyim Cumartesi değerim 500 civarıydı bugün 3200 çıktı. Bu arada hafif kanamalarımda var progestan kullanıyorum 5 gündür. Değerdeki artış ne durumda arkadaşlar bir aksilik söz konusu mu sizce????
zeyhatu Turkan_oruc kesinlikle gitmelisin hamileysen folik asit alımına başlaman gerekiyor ve kan tahlili değerlerin takip edilmeli. Mart’ı neden bekleyeceksin aksi bir durum söz konusuysa erken müdahale çok önemli. Ben dr işini ertelemeyin derim👍🏻
Turkan_oruc zeyhatu kaynanam ben yerime her şeyi karar veriyo bende ona söylüyemesemde cok sinirlerim bozulyo
Turkan_oruc Tuselizya ben kan testı yapdırmadım sadece adetım gecıkdı 4 gun o zaman test yapdım ıkı defa bırını oglen yapdım hemen sılık cizgi cıkdı birinide sabah ac karnına yapdım oda pembe renk cıkdı
Tuselizya cns-ozkpln bana ilk öğrendiğim de acilde serum yemiştim doktor 1 haftalık dedi ama 4 haftalıkmışım tam hesaplayamıyorlar sen iyi bir kadın doğuma git tekrar beta yaptır bak bakalım kaç katına çıkmış yada allah korusun inmiş mi onları takip et
cns-ozkpln Tuselizya Pazartesi günü gideyim diye düşünüyorum hem iki günde eger sıkıntı yoksa baya artmıs olur değerimdiye düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda