Htcilbay Nurellaaaaaaa1212 benim ikizlerimden birine kiz demişti. 24. Haftada detaylı ultrason da erkek çıktı. Şimdi ikiside erkek Rabbım sağlıkla zamanında doğmayı nasip etsin inşallah 🤲😊
Sarkac Nurellaaaaaaa1212 benim ikinci çocukta öyle oldu ultrasonda bir çıkıntı gördüm bakar mısınız şurada bir çıkıntı var erkek olabilir mi dedim ondan sonra diğer hafta gittiğimde 18 haftada oğlum olduğunu öğrendim bana da 13 haftada kız diyorlardı ama ben hissediyorum erkek olduğunu hissettiğim gibi de çıktı.
Nurellaaaaaaa1212 Sarkac işte bende hiç kız hissetmiyorum ya yani inanamıyorum kızımda da erkek dediklerinde anneme ya bu cocuk erkek falan değil kız görürsünüz demiştim gerçekten öyle cıkmıstı. Smdi ben böyle diyince onlarda şüpheleniyo
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde yok bacım hiç bişey slmıcam kızımın kışlıkları kaldırırken yenidoğanları cıkardım bi köşeye kalsın öyle olmazsa kaldırırım 😂
Yasanur Nurellaaaaaaa1212 Ay hayatımın şokunu yaşarım heralde 🤣 Perşembe günü 22 haftalık detaylı USG var bakalım ozaman netleşir 🥰
Sarkac Nurellaaaaaaa1212 hissine güven cnm kızımla oğlumun belirtileri aynıydı ikisinde de tatli yedim hiç mide bulantısı yaşamadım ikisi de rahat geçti. Benim hissim çktı seninde çıkar inşallah😊
Nurellaaaaaaa1212 Sarkac benimde tam tersi iki kız hamileliği yaşadım birini kaybettim ikisinde de sıfır bulantı sadece midem yandı deli gibi ilk aylarda. Bunda bulantı kusma öldüm öldüm valla
reyhan03K Nurellaaaaaaa1212 canım benim doktorum birşey demedi ayın 2sinde detaylı ultrason var o zman öğrenirim artık bı bakar mısın 
Mor-kelebek Rusapolat nasıl oldu o canım ya benimde kız dediler 16. Haftada değişmez dimi insan ona göre kıyafet almak istiyor kaçıncı haftada netleşti senin 😇
Mor-kelebek Rusapolat 16 dan sonrada değişmez heralde ya bilemedim hani kıza erkek dersinde erkeğe kız demez heralde bayağı boştu çünkü 😇