Meryeminannesi20 Kızlar son 50 gün kaldı, ama daha ne hastane çantası var ortada nede hazırlığım tam 32+6 olduk bugün 3.Gebeliğim artık ciddi anlamda zorlanmaya başladım ve ağrılarım oluyor varmı benim gibi olan?
ikramm51 Meryeminannesi20 36+4 32.haftada hazırlamıştım hastane çantamı ama zaman ilerledikçe ağırlaşıyorsun daha çok akşam kalkıp oturmada zorlanıyorum gündüz çok şükür sıkıntı. Yok
2Princess1Mom Meryeminannesi20 31+2 uygulamaya göre son 61 ama sezaryen olacağı için 45-50 gün anca var. 🥺 Hiç birşeyim hazır değil çok eksiğim var. 2 dk hareket etsem yoruluyorum. 🥺
Mavisannexl Meryeminannesi20 Son 29 gün 2. Gebeliğim hersey hazır çok şükür ama son 3 4 gündür ben bende değilim sanki aşırı halsiz ve bitkinim hiç birsey yapasım yok bel ve kalça ağrıları da arttı
Meryeminannesi20 Sevda_kygszz bende senin gbı amaan daha var derken 3 hafta geçti üstünden hala daha amaan modundayım 😆
Meryeminannesi20 2Princess1Mom bende öyleyim yata yata iş yapıyorum bi yandan da bu günlerini özlicem diye üzülüyorum 🥲
Dceylan34 Son 52 gün artık ite kaka işler yapılıyor ama büyük bir temizlik yapılmadan hiç birşeyi hazırlamak istemiyorum ☹️
Meryeminannesi20 Mavisannexl Allahım kolaylık versin gerçekten ilk gebelikte daha çok dınlenme şansı oluyor 2,3 gebelik lerde malesef yok belkide bu bizi zorluyor bukadar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin