ABusraaaa bebekannem hayır şuan daha takipli değilim ama Ayşegül aytemur hocanın ssvdyi desteklediğini duydum. Malum sonuçta özel hastaneler muayenesi 1000tlyi civarlarında kan testleri felan e bide ssvd olursa maddi olarak yipranacagimizi dusundugum için daha gitmedim. Ayrintilidan sonra görünüp fikir Alaçam şartlar uygun derse ve beni gerçekten desteklediğini hissedersem devam edecem ama şartlar uygun olmaz derse sezeryan ☺️
Cugulibinnazzz Annelikl ikinci ve sonrakiler daha kolay oluyor, cevremdekiler hep söyler ablamda 1 hafta önce 2.cocuginu sezeryanla dünyaya getirdi,ilkine göre daha rahat,daha kolay geçirdi çok şükür,darısı başıniza
Alone hamilegunlugum5 hemde hepsinin arası tam 2 sene 😆 millet dalga geçiyor benimle sen kesilmeyi seviyorsun diye 🤭 (bebeklerimin hepsi hayatta değil bu arada o sebeple bu kadar Sezeryanım var)
aysenurx Annelikl benim korkudan yüreğim kalkmış 1 ay oldu doğum yapalaı ama o kadar korktum ki hüngür hüngür ağladım ameliyathanede ama geçti gitti korkmamanda fayda var
DuruDefne_mommy Annelikl bende 2.sezaryan olucam ilk sezaryanım cok guzel gecmisti buna daha var ama aynı yerimin kesileceğini bilmek benide ürkütüyor