67sahra36 Maso19 günüm 5 gün geçti gögüslerde hassasiyet kasıkta hafif ağrılar var , adetime 2 kala kan testim verdim 0 çıktı , ama adetime 5 gün kala testler yaptım pozitif gördüm. Test almaktan yoruldum bu ay maaşın yarısı testlere gitti sonumuz hayır olsun
Nuriay Maso19 adet belirtim devan ediyor belim kopacak gibi ağrıyordu gündüz şuan az ağrı var gelip gidiyo ama adet gelmiyo bekliyorum tesr yaptım son postuma bakın birde geç yumurtladım 9 gün önce yumurtam çatladı
Umut5135 Sıyırmaya az kaldı benim 3. Gün beklemedeyiz testler negatif reg sancısı gibi samcı giriyor akıntı devam şimdi geldi heralde diye wc gitmekten bi hal oldum
Edmr97 33 gün gecikme testler negatif cildirmak uzereyim ne yapmaliyim bilmiyorum test yapmaktan yorulduk resmen
Umut5135 67sahra36 sorma yaaa almadığım yapmadığım test markası bi awox kaldı onu da bulamadım zaten 🤣🤣
67sahra36 Umut5135 benim denemediğim test kalmadı , sabahları erken kalkıp test yapmaktan alışknlık oldu erken kalkıyorım😂😂 eski usül testleri bile yaptım onlara göre de hamile çıktım
67sahra36 Maso19 allahın vardır bir bildiği , ilk düşükten sonra daha da kalamadım hamile geçen sene olduğu düşüğüm allahın vardır bir hikmeti