staRmama Hlz ah ahh okuyunca bile içim yandı Allah sana sabır versin güzelim 😔 unutma cennette seni bekleyecek ❤️ sebebi neymiş peki belli mi?
Azraa33 Hlz bende 30 haftalık doğum yaptım ikizlerimi kocaman çocuklar dı Allah sabır versin sizede banada
Hlz Azraa33 başınız sağ olsun Allahım sabırlar versin. Ben göremedim bebeğimi herkes çok güzeldi dedi ama göstermediler
Ddm28 İnanın yazdıklarınızı okurken ağlarken buldum kendimi yaşadığınız o kadar ağır ki Rabbim sabır versin size yerini sağlıklı hayırlı evlatlar ile doldursun inşallah imtihanınız çok ağır ama sizi cennette bekleyecek bir meleğiniz var artık 😔🥹
Rusapolat Hlz benimle aynı gün ve haftada olan yakın bir arkadaşım vardı. 2 gün önce doğum yaptı :) o günkü durgunluğumu içimin acısını anlatamam sana. Ama onun adına çok sevindim. Onun da ilk bebeğiydi. Çok şükür sağ Salim kucağına aldı o. Hala da derim içimden keşke şuan olsaydı bende kucağıma alabilseydim. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim. O kadar çok içimde kalan şey var ki. 14. Haftaya girdim ama paranoyak gibi sürekli ona da bişey olacak hissiyle hastanelerdeyim. Travması kalıyor ne yazık ki. Ama herşey güzel olacak inanıyorum. Veren de Allah alan da Allah. Ondan iyi bilemeyiz biz. Boşuna demiyorlar şer gördüklerimizde hâyır, hâyır gördüklerimizde şer vardır da biz bilmeyiz
Hlz Rusapolat çok doğru söylüyorsunuz, inancım sayesinde ayakta kalmaya çalışıyorum. Vardır Rabbimin bir bildiği diyorum.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
mardine474 Hlz Allah’ım üzerinize sabırlar yağdırsın O bir melek oldu ve sizi cennette karşılayacağım gel size şefaatçi olacağım böyle düşünerek teselli bulun çok zor sabırlar versin. Inşallah Rabbim size hayırlı Salih sağlıklı evlatlarla sevindirsin.❣️
Elifgngr Hlz çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin bende geçen sene düşük yaptım o kadar etkilenmistim ki birdaha asla çocuk sahibi olamam diye düşünüyordum bir süre kendime gelemedim 🥹 şuan 1 aylık bir evladım var Rabbim kucağınızi boş birakmasin inşallah
Biannelik Rabbim sabır versin ,cennet kuşu oldu, Rabbim cennetinde kavuştursun sizi, o kadar duygulandım ki anlatamam
Elay123 Hlz rabbim bolca sabir versin yerini bebislerle doldursun insallah dogum nasil oldu sezaryen mi oldunuz
Rusapolat Hlz amin ecmain unutma Allah en iyisini bilir 🫶🏻 cennet bekçin var artık annesi. Seni bekliyor
Zeyneppp16 Hlz canım benim sana kocaman sarılıyorum başın sağolsun Rabbim sana şefaatçi eylesin yavrunu. Bende 9 ay önce 18 haftalık kaybettim hiç bir sorunumuz yoktu sağliklıydı ama kesesi yırtıldı erken doğum oldu ciğerleri gelişmediği için yaşamaz dediler öylede oldu. Bende sen gibi çok zor hamile kalmıştım 4 yıl sonra olmuştu çok sevindik çok heveslendik ama herşey yarım kaldı. Yeniden bir evladın olana kadar acın hafifler belki ama o yarım kalmışlık geçmiyor gün geçtikçe daha da artıyor. Sana tavsiyem acını doyasıya yaşa yeri gelecek eşin bile tamam artık btti üzülme dicek ama bir anneyi anlamıyacaklar. Ve kötüye gidersen psikolojik destek al ben kendim halletmeye çalıştım olmadı 9 ay sonra psikoloğa gitmeye başladim. Rabbim yardımcın olsun canım tevekkül et yaşayacak ömrü yiyecek ekmeği olsaydı sağlıkla kucağında olurdu buda bizim sınavımız
Hlz Zeyneppp16 Allah razı olsun, Rabbim size de sabırlar versin. Başınız sağ olsun.. Her gün uyandığımda rüya mıydı diye kontrol ediyorum kendimi ama değil.. Destek alacağım🙏🏻
edabolukbasi3- Hlz öncelikle başın sağolsun artık seni cennette bekleyen bir meleğin var psikolojik destek almanı tavsiye ederim yoksa hayatı kendine zehir edersin inan bana faydası oluyor
Zeyneppp16 Hlz ilk zamanlar bende öyleydim ağlayarak çok uyandığım oldu. Bencede canım stres sıkıntı insanı daha da kötü yapıyor destek almak en mantıklısı rabbiö yardımcın olsun