xSarelle Sizde de oluyor mu? Hamileliğimin başından beri çok yorgun halsiz uykusuz hissediyorum. Yerimden kıpırdayamıyorum resmen. Şimdi uyuyakalcam ya bi de çok geç uyandım
Brna-34 xSarelle şuan 13. Haftamdayim sürekli mide bulantısı halsizlik yorgunluk sürekli uyku hali mide bulantısını anlıyorum ama bu kadar halsiz olmam anormaldi oysa ki tansiyonum düşükmüs o yüzden boyleymisim tansiyonumu yukseltemiyorum ne yapicam bilmiorm
busra05_ Trimester da daha fazlaydı tabıı ama 2. Trimester da da bı noktaya kadar halsiz ve uyku sersemi gezmıstım bir müddet cok normal canım. Şuan 3. Trimester son gunlerımdeyım daha baygınım ama uykular tutmuyo ne yazıkkı agrıdan dinlenebıldıgın kadar dınlen 1.2 trimester da🫶🏻💕
xSarelle busra05_ ay sağlıkla gelsin bebişiniz. Evet hatırlıyorum sanki ilk gebeliğimde bnmde 3 daha uykulu yorgun geçiyordu. Artık çok mu ağırlık yapıyorlar bizlere bilemiyorum:) kilo arttıkça. Ama çok güzel duygular elhamdulillah
busra05_ xSarelle aminn tesekkür ederım🌸☺️ olabılır artan kılo vücudun hormon degısıklerı sanırım anne bedenını yoruyor bu zamanda Allah tüm hamılelerı sağlıkla bebeğine kavustursun kolaylıkla♥️