Niloya_51 Bayramlık almam lazım güzel ve şik olması lazım scuba kumaş olanlar hoşuma gidiyor ramazan bayramında giydiklerinizi atarmısınız yada uygun fiyatlı giyim siteleri?
deletedmom43191 Niloya_51 modaselvim çok kaliteli oraya bak mukasmusti var instagram da ona bak meril tesettür var ona bak
Kurt_anne Niloya_51 Niloya_51 moda sena moda selvim ürünleri güzel oluyor bi de outlet indirimler var tesettur island da var uygun fiyatlı
sadece1selda @Niloya_51 ben geçenlerde modasena dan alışveriş yaptım kapıda ödemeli bi bakıyım nasıl kalitesi falan diye güzel geldi oraya da bakabilirsin ama açıklamasına bakarak al bence kumaş türü falan yazıyor 🌸
Datlum Sarprive, etaprive, Armine trend , Zühre , Melike Tatar, vs çok güzel kampanyalar oluyor takip edin aşırı kaliteli
2205 Tesettür dünyası ve modaselvimde çalıştım ürünlerş uygun ve güzel oluyor bakabilirsin. Tofisa da güzel bir de lamelif var orasıda uygun alışveriş yapmıştım
Talentedmom Niloya_51 ben çoğu Trendyolmilla modest bölümünden alıyorum Pazarium,Lamelif,LoccoModa buralardan da alıyorum