miroscumm limonlucheesecakee doğum öncesi kiloma dönmeme rağmen birde korse kullanmama rağmen ayva göbeği gibi kalmıştı ama spor yapsam oda giderdi diye düşünüyorum
miroscumm limonlucheesecakee bende ikinciye kilolu hamile kaldım bakalım ne olucak bu sefer😅 4.5 aylık henüz kilo almadım ama son 3 ayda çok alınıyor zaten🫠
limonlucheesecakee 5_erkek_annesi ne güzel 😊 ben hep 3 çocuk istedim Allah biliyor ya ama dusuklerden sonra korkuyorum şuan . Esimede diyorum bnm 3-4 çocuğum olsa kesin erkk olur bnde Hürrem Sultan gibi gezerim😁😁😁
5_erkek_annesi limonlucheesecakee Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şuan bebeğini 🥰nasip kısmet olur mu olur çok çocuk güzel🥰 😂😂hisediyorsan Hürrem Sultanlığı olursun 😂😂
Birhayalimvr limonlucheesecakee benim kanama alanim yok canim ama nerden geldigini anlamadigimiz pembe leke geliyor oksapar kullaniyorum o yapabilir dediler bende korkufan yatiyorm evdeyim hep
Bayby_Mucizem Hizliveofkeli saglikla kucaklayalim insalh benimde klk gebeligim bizde 14+2 haftaligiz cinsiyetinimizi bilmiyoruz bakalim 2 haziranda randavumiz var
NurAyse_nur limonlucheesecakee 4. Gebelik 15 haftadayiz ama zaman gecmek bilmiyor sanki 😒 patliyorum sıkıntıdan cinsiyet icin doktor erkege benziyor dedi oyle kaldi bende tekrar gitmedim 1 ay sonra ogreniriz 🫣 hic bir hazirligim esyam yok saglikla gelsinler hepsi halolur inşallah
limonlucheesecakee NurAyse_nur sağlıcakla al inşallah kucağına daha erken nasılsa alınır eksiklikler tamamlanır . Diğer çocuklar. Cinsiyetleri ne
NurAyse_nur limonlucheesecakee amin hepimiz inşallah 10 yasinda kizim 6 yasinda oglum var bir bebegimi kaybettim kalbi durdu bu da erkekmis inşallah saglikla gelsinler