Ayliz5 Herhangi bir Medipol de doğum yapan arkadaşlar dışardan organizasyon getirdiniz mi sıkıntı yaşadınız mı
monica50 Ayliz5 henüz doğum yapmadım ama medipole gidiyorum dışardan organizasyon tutulmasına izin verilmiyor. hastaneyle anlaşmalı olan organizasyon şirketiyle anlaşabilir ya da balon vs alıp süslemenizi kendiniz yapabilirsiniz
Brlsltn Ayliz5 ben Pendik medipole gidiyorum ilk doğumumda dışarıdan organizasyon şirketi ile anlaşmıştım ve bir sıkıntı yaşamamıştım. Sadece fotoğrafçıya dışarıdan izin verilmiyor
Mmehtappp Ayliz5 hangi Medipolden bahsediyosun canım megayi söylüyorsan dışardan yasak sadece kendi anlaştıkları yer var ve aşırı pahalı bence kendiniz minik bı süsleme yapabilirsiniz
monica50 Ayliz5 esenler medipole gidiyorum ben de, birkaç hafta önce konuştum izin vermiyoruz kendiniz yapabilirsiniz dediler. ben de balon kapı süsü vs ayarladım doğururken kardeşim halledecek 😅
Ts009 Amine95 siz geçmiş yıllarda doğum yaptınız sanırım şuan maalesef bahçelievlerdede izin verilmiyor 🤷🏻♀️
monica50 Zeynep3434_ başlarda hep burcu gülşah balcıya gidiyodum son haftalarımdayım haftasonu vs gidiyorum hep o olmuyor. nihan ilhan ve damla yasemin’e de gidiyorum hepsinden de memnunum iyi doktorlar
Ayliz5 monica50 ama doğum zamanı kim nöbetçiyse ona denk geleceğimiz için kime gittiğinizin de bi önemi kalmıyor
Ayliz5 monica50 ben en kötüsünü düşünerek haraket ediyorum 😅bide ilk doğum olacağı için 6 saat falan sürüyormuş ya hayırlısı artık