Annekuzusu06666 İki gündür adet sancısı gibi ağrım olup geçiyor idrarda enfeksiyon çıkmıştı ilaç kullanıyorum belim de kasıklarımda ağrı oluyor 19+2
rummglmz Annekuzusu06666 yapıyor yavrum mide bulantısı da yapıyor. 23+4 haftalığım öğrendiğim günden beri geçmeyen bir enfeksiyonum var benimde
Annekuzusu06666 Elifeminask evet ya sanki kasıklarım adet olmaya zorluyor gibi ilaç verdi zaten ama daha 3 gün oldu kullanalı
Annekuzusu06666 rummglmz benimde 20 hafta oldu hala var ve benim içtiğim su en az 3 litre daha ne yapayım ki ben anlamıyorum evet bulantılar da arttı
rummglmz Annekuzusu06666 ya içsem de işe yaramıyor saldım artık her şeyi gelişi güzel yaşıyorum ne yapsam olmuyor
Tugbaab Annekuzusu06666 bende öyleyim tek kullanımlık bir ilaç kullandım geçmedi. 7 günlük bi antibiyotik kullandım düzeldi. Sanırım tekrar başladı kaşık ağrım ve sarı akıntım var. Seninle haftamız günümüz aynı korkma. Nioli yağı kullanıyorum ben ekstradan 1-2 damla
Annekuzusu06666 Mry2020 acaip ağrım var bugün ona bağlımı bilmiyorum ama böyle alt kasıklarım belim bacğım rahimde sanki doluluk var
mdenizg Annekuzusu06666 ay evet canım ben 31.haftaya giricem her ay aynı durum.Sürekli tedavideyim.Tamamen kaybolmuyo ve bu arada ağrın olunca acile git geçmesini bekleme doktor antibiotik fitil falan yazıyor serum takıyor yani en azından kısa süreliğine de olsa enfeksiyona karşı tedavi oluyorsun.
Annekuzusu06666 mdenizg benim şu an ilaçlarım varki kuzum ya inan öyle ağrım oluyo ki hele ki bugün anlam veremedim rahimde doluluk var belim ağrıyo alt karnım 😣sanırım onun etkileri