greybrde Merhabalar ben 2 sene önce tesettüre girdim şuan doğum içim pijama takımı bakıyorum ama çoğunun önü açık sizler nasıl modeller aldınız Banada fikir olsun atarmısınız acaba
babyandmom__ greybrde Ben normal pijama takımı almıştım biri ince biri kalın. Koridorda dolaşırken üzerime hırka giyiyordum. Yaz bile olsa o doğumun etkisiyle üşüyor insan. İyi gelmişti fikir olsun
biranne_birbebek greybrde ben önü düğmeli gömlek yaka normal pijama takımları aldım. Üstüne giymek için de mevsime uygun sabahlık/kimono aldım. Ben üstümde hırka, sabahlık olmadan rahat edemem diye düşündüğüm için böyle tercih ettim. Size de fikir olsun☺️
sedabircngz greybrde ben fotoğraf çekeriz diye trendyoldan beyaz sabahlık içine de beyaz astar aldım astarı sonrada giyerim diye sana da fikir olur belki 🌸
NoName_ greybrde tülbent filan takacağınız için sorun olmaz bence,üstüne hırka alabilirsiniz ekstra gerek görmüyorum ben ama
Nc34 greybrde biraz naylonsu geldi bana aşırı bi kalite beklemeyin ama rahatlık açısından bakacak olursak gerçekten rahat . Bi kaç hamile pijaması almıştım devamlı giydim beli ayarlanıyordu onların bunda öyle bişey yok bilginiz olsun ❤️
Nc34 NoName_ elbise gibi olanı annem almış bebeğim o çok kaliteli bulabilirsem benzerini atarım sabahlığı falanda var işte boydan uzun elbise gibi bişey
3_bebelianne greybrde Resim paylaşan arkadaşın kısa kollusundan aldım birde gecelik aldım elbise şeklinde 21temmuzda doğum yapacağım görsel eklemeyi bilmiyorum😏
Hilal548 greybrde Bende bunu aldm canim daha gelmedi yorumlari guzel 3 parcadan olusuyor yakasida tesetture uygun bence