Babyboy_i Fatma9438 ya evet tup bebek rahat bi islem korkma, insAllah tutar bu ay .dualarim seninle hamilelerin duasi cabuk kabul oluyormus amin
Levelmas Klomen yeterli gelmiyor da olabilir. Amh mi yaptırmadan önce ben de klomen ve buna benzer ilaçlar kullandım. İşe Yaramadı. Sonradan test verilince Benim amh'nin 1 oldugunu öğrendik. Direk tüp bebek yapalım dedıler. Yaptık 14 haftalık hamileyim Allah'ın izniyle.
Cisemm Fatma9438 bennnnn ikiz bebek bekliyorum sadece iki yumurta ile aşılama yapıldı ikiside tuttu yaşım 35 bu arada senin yumurta kaç tane
Sezenay Fatma9438 sen bence başka bi doktora da git detaylı tetkikin yapılsın. Ben de de rezerv azlığı vardı tuo bebekle 2.denemede hamile kalabildim şükür su an 30+2gunluk hamileyim. Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin insallah
Cisemm Fatma9438 şansını kaybetmiş sayılmazsın Allah yardımcın olsun ben çok şükür hissediyorum artık darısı sana sana tavsiyem eger aşılama yada tüp bebek yaptırır san kesinlikle kimse bilmesin seni sıkmasın bunaltmasın rahat ol
Gnygns Fatma9438 amin darısı başına inşallah.bu arada Instagramda c-life diye bi.macun varmış arkadaşım onu kullandı yumurtaları çok gelişti şuan hamile bi araştır istersen
Neva77 Fatma9438 benim amh hormonun 0.02 ve 25 haftalik hamileyim hamd olsun yaşınız genç korkmayın ama cocuk sahibi olmak icin acele edin devlet tüp bebek raporu çıkarıyor bu durumda olunca Allah kolaylik versin
Minnosizmmm Fatma9438 canım benim bi arkadasiminda böyle bi sorunu vardı kız hatta düzensiz adet oluyordu kaç doktora gitti hepsi tüp bebekle bile zor dediler sonra bi macun kullandı 2 aya hamile kaldı şuan hamile yani kız da şok oldu