Bal1bal Daha doktor gün vermeye erken dedi riskli gebelik oldugu için 3 güne bir kontrole gel dedi bebek 2600 gram olmuş sizde durumlwr ne
Elmasekeri1 Bal1bal benimde bebeğin durumuna göre sezeryan olabilir tam belli değil 35+0 bugün bana da vermedi haftalık kontrollere devam
Naazli Bal1bal bende bugün 35 haftalık oldum. Haziranın 12 sine gün verdi doktorumuz. Son 24 gün allahın izniyle 🥹
Lem Bal1bal benim gittiğim iki doktor var biri bayramın 2.günü 38 haftalıkken alalım dedi diğeri 39 haftalıkken kafam karışık 35+2 2500 kilo bebek
Bal1bal Selin3434 daha tam gün vermedi önce haziranın 2.haftası dedi sonra bayramdan önce olur dedi bakalım nolucak
Selin3434 Bal1bal bende 35+5 haftalıgım aynı sayılırız hangi hastaneye gidiyorsun ben de devlete gidiyorum plesantadada kireçlenme var 3. Gebeliğim bu arada
Melissayda @Bal1bal 35+2 canım bende bana gün vermedi ama 5 6 haziran diyor bu gittiğimde kabul etmeyeceğim ilk bebeğime bakacak kimse yok bayramda maalesef 😢
Bibebek_2kedi Merve_ylmz Bende 35+6 yım banada 4 hazirana gün verdi doktorum ama bu hafta kontrolde doktorumla konuşup 10 una istiycem bayramdan sonra gelir en azından ve 39. Haftayı tamamlamış olur diye düşünüyorum