Sahra25 Kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi için randevu aldım ama 28+3 olmuş olucam yani 28. Haftanın içinde olucam herhangi bir sorun oluşturur mu geç kalmış olmam değil mi?
Sahra25 Kkardelenn1 ya ben küçük bi polikinikliğe gidiyorum doktorum orda ama orda vurur mu bilmiyorum belki iğneyi aldırır bize yine gel der ama geç mi kaldım diye endişelendim doğrusu çünkü 28. Haftamın başı haftasonuna denk geliyor..🥹
Kkardelenn1 Sahra25 direk devlet hastanesine gidip de vurdurabilrisiniz aslında ama sanırım özele gidenler kendi alıyor eczaneden doktor reçete veriyormuş alıyorlarmış
Sahra25 Kkardelenn1 benimkiside devlet hastanesi ama doktorumda ilaç mevcut mu bilmiyorum artık şansıma bakalım🥹🥰
Kkardelenn1 Sahra25 küçük bir polikinlik diyince ben özel sandım ama her hastanede bulunur o iğne yani öyle olması gerekiyor yoksa da zaten eczanede mutlaka bulursunuz gün içinde halledilir
Ebrcmal Ben 29+2 gibi oldum zaten iğneyi vurmadan önce bir kan testi yapıyorlar o teste göre yapıyorlar doğum servisinde yapılıyor bu iğne poliklinik yapmaz diye düşünüyorum