Yzc_asli Kızlar ben plesanta previalıyım doktoruma sordum denize girebilirsin dedi resmen deniz aşeriyorum deliricem 😬😁 istanbulda oturuyorum yakınlarda çok soğuk olmayan cumartesi gidip pazar dönebileceğim nerede denize girebilirim sizce
3_bebelianne Yzc_asli Doktor izin verdiyse girin temiz bir deniz seçip bende herhangi bir risk yoktu son aya kadar girdim hep😊
Burcak61 Yzc_asli daha geçen hafta Kıbrıs’ta yaşayan ablam denize gittik ama soğuktu dedi girmedik dedi Kıbrıs soğuksa Türkiye denizleri daha soğuktur
Nursemom90 Yzc_asli yok canım çok soğuktur öylesine dolaşmaya ayaklarını değdirmeye git içinde kalmasın
Yzc_asli Nursemom90 aslında aynen olabilir canım sanırım şuan anlatyaya falan gitmediğim sürece tam girilmez
mavideniz9696 Yzc_asli daha denize girilecek bir hava yok sular buz gibi İstanbul’da giremezsiniz ancak Ayvalık vs. Yakın şehirlere gidebilirsiniz Ama oralarda da hava sıcak olsa bile sular henüz buz gibi
Yzc_asli mavideniz9696 evett hava ısındı ama su ısınmamış dediğin gibi internetten baktım 16-17 derece diyo