__Kubracik01__ Kizlar annemin ev kedisi tirmaladi kanadı baya yıkadım kolonya sürdüm yara kapandı bir doz tetanoz oldum yakın zamanda ama yine de endişelendim başına böyle birsey gelen var mı
erikarpuz __Kubracik01__ benim kedim beni her gün tırmalıyor😅 aşıları tamsa evden hiç dışarı çıkmıyorsa bir şey olmaz
ppmerlina __Kubracik01__ aşıları yapılmış bir ev kedisiyse hiçbir şey olmazzz hamileyim evde bir tane zıpır kedim var her gün kanatıyor beni eşek 🤣🤣
Melikeakkc __Kubracik01__ hayvanda kuduz aşısı vurulur canım. Kan aktıysa tırmalayınca sokak kedisiyse doktoruna sor. Oluyorsa kuduz aşısı vurun. Tetanoz yabancı cisim gibi şeylerin batması diye biliyorum
DuruDefne_mommy __Kubracik01__ geçmiş olsun keşke kolanya sürmeseydiniz.Benimde kızımı tırmalamışti doktor kolanya sürmeyin yarayı daha çok tahriş eder demişti ılık su sabunla bölgeyi temizleyin demişti biz aşı olmuştuk ama sokak kedisiydi sizin ki ev kedisiymiş bu yüzden bilemiyorum muhtemelen aşısı vardır diye düşünüyorum
__Kubracik01__ ppmerlina ama derin bir şekilde kanattigi oldu mu kan durdu çizik.kapandi evet ama yine de korktum 🥲
__Kubracik01__ ppmerlina onu bilmiyorum ama kendi doktorum acile git nolur nolmaz dedi aşıya gidiyorum 🥲
ppmerlina __Kubracik01__ ohaa bence ona gerek yok ev kedisi sonuçta ama işin garanti olsun madem aşkım
__Kubracik01__ ppmerlina ben acile gittim ama sokak hayvanı olmadıkça asi yapmiyorlarmış, ev kedisinin asisi olmasa dahi evden çıkmıyorsa yine yapmiyorlarmis nolur nolmaz kediyi takip et bi hastalık vs görürseniz öyle aşıya gelin 10 gün içinde dedi içim rahat etti
panikprenses ppmerlina aay vallahi bu cingene de oyle kapi calar benden once gider kocam yataga girer benden once bi bakarim dibinde bitmis cingene ya ama asigim asikkk 🫠
Catperson __Kubracik01__ benim kedoyla güreşiyoruz biz 😂😂 tırmalamayı bilmiyor daha çok ısırması var benimkinin. Aşılı ev kedisiyse problem olmaz ama yine de doktorun bilip yönlendirmesi daha iyi olur.