Tazeanne2816 Hala ne sancım var ne nişan ne su sadece yürürken (ki buna yürümek denilebilirse 🤣) bel ağrım çok şiddetli. Karnım hala çok tepede hiç düşmedi acaba ben de doğurabilecek miyim 🫠 Sizde durumlar nasıl? Salı günü kontrolüm var artık çok yoruldum
Handenur1 Tazeanne2816 karnınız tepede olduğunu nasıl anlıyorsunuz bende 37+3 oldum ama karnım aşağıda mı yukarda mı anlayamadım
annesim220508 Tazeanne2816 bende 38 haftalık oldum kızım 38+4 de gelmişti oğlumda galiba o şekilde gelicek yavaştan doğumumu hissediyorum içime his doğuyor her an doğurabilirim 😂
2kidsmom_ Merhaba, 38+0 dayım ssvd deneyeceğiz. Bir an önce daha fazla büyümeden gelmesini istiyorum. Mide bulantılarım ara ara oldu geçtiğimiz hafta, bel ağrısı var :( İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza. Salı günü benimde kontrolüm:)
Tazeanne2816 2kidsmom_ İnşallah her şey gönlünüzce olur herkes salıya kontrole gidecek sanırım umarım güzel haberler alırız 🦋
Nesrnn 40 haftayım nişan geldi su gelmedi açıklık 2 cm halen beklıyoruz normal dogum ıcın dıretıyor doktorum ama kafası buyuk oldugu ıcın ılerleme yok salı bızım de kontrol var bakalım
Tazeanne2816 Nesrnn Allah yardımcınız olsun bende çatı muayenesinden sonra aslında beklemek istemedim ama doktorum bekletiyor çok tedirginim
2kidsmom_ Nesrnn merhaba, nişanınız nasıl geldi? Ayırt edilebilir mi? Durumunuzu paylaşırsanız sevinirim :)
Tazeanne2816 Handenur1 Hala nefes alırken rahat değilim yediklerim geri geliyor karın aşağı indiğinde nefes alıp vermede rahatlama oluyormuş. Birde doktoruma sordum bebeğin kanala indiğini nerden anlarım diye bana yürürken bebek bacağının arasındaymış gibi hissedersin dedi
2kidsmom_ Tazeanne2816 inşallah 🙏 tedirginlik bende de var, biraz sabırsızlık biraz heyecan. Karmaşık duygular :)
Tazeanne2816 Handenur1 bebeğiniz kanalda olabilir bende hala öyle bir şey yok bebeğim sanki göğsümde 🤣
2kidsmom_ Handenur1 göbeğiniz ciddi şekilde iniyor aşağıya :) nefes almam kolaylaşıyor, 36 dan beri kanalda olduğunu söylemişti doktorum. Her an doğuma hazırsın demişti. Ama devamı yok :)
Tazeanne2816 2kidsmom_ merhaba perşembe gününe sezeryan planlandı bebiş hala kanalda değil bekleyip riske atmak istemedim