Mavigozunannesi 20 haftalık olduk şimdiden bebegin boyunu kilosunu soran bir kayınvalide sınır oluyorum hadi biz burdan bilgi amaclı soruyoruz ama onun sorması sinirlerime dokunuyo dr herşey iyi dedi diyorum sanane boyu ve kilosundan
Askkokuluyavrum Mavigozunannesi ne güzel ilgili biri iste merak etmiş sormuş kötü ve art niyet yoktur icinde kötü düşünmeyin lütfen
omertosvedos Ne güzel soruyormuş ben dışarda soranlara sinir oluyorum aksine bizim o gün doktora gittiğimizi bilir kayınvalide n’aptınız ne oldu nasılmış diye bile sormaz. Artık konuşmuyoruz hiç ilgi alakası yok gerçi böylesi daha iyi 👍🏻
Tontisannecik Söylesen diline mi yapışır. Her şeyi büyütüp sorun ediyorsunuz. Sanki bir siz hamilesiniz gibi düşünmeyin hepimiz maruz kalıyoruz bu tarz sorulara
Mavigozunannesi Tontisannecik ne biçim bir üslup bu beni tanımadan bu şekilde konuşmaya hakkınız yok rahatsız mı oldunuz okuyun geçin
Seyyyma7 Mavigozunannesi Ay bıktım şu kaynanaların her boka atlamasından söylesek anlayacak mıymış hey allahım ya
Mavigozunannesi Seyyyma7 hayır son haftalar da olsam neyse iyi kötü ne kadar doğacak bilmek için derim ama 20 haftalık bebek eline ne geciyo minik daha belli