Guzelanne56 Visneli1so-s hamılelıgımı ozledım ıdjejeje ne güzel sıkılırdım sureklı uyurdum kızım 5 aylık sıkılmayı bıle ozledım 🤣
mmedinestlms Visneli1so-s yemek yapıyorum 2 gün yetiyor ütü olursa ütü yapıyorum günlük ev süpürme ve bolca yatıyorum gözüm keserse de dışarı atıyorum kendimi öyle günü kapatıyorum
rumikaa Visneli1so-s şuan bebişim 2 aylık düşünecek vaktim yok 😂 hamileyken de hiç evde oturmadım sürekli eşimle iş yerindeydim
Visneli1so-s minigiminannesi03 bende çamaşır 3-4 güne bir yemek bir akşam tek temzilikte zaten 2 kişi olduğumuz için fazla kirlenmiyor haftada bir ancak
minigiminannesi03 Visneli1so-s benim hergun makine çalışıyor tek kişi kisiyiyiz sürekli evimde iş var benim
edacnr96 Evin rutin işleri zaten bitmiyor bitse kendime yeni iş buluyorum, doğum yaklaştıkça şunu yapamam bunu yapamam diyip yapamadıklarımı yapmaya çalışıyorum, sıkılmaya vaktim olmuyor sanırım 😂
Ceydaaas1 Evde sıkılmaya vakit bulamayan bir benmiyim 🤣gurbetteyim eşim vardiyalı calisuyor oglene kadar evde yadaa erkenden geliyor kahvaltisiydi yemegiydi çamaşır bulaşık temzilik derken yoruluyorum titizlik beni yorgun olsamda oturmuyor birde gurbette olunca insan her işi kendi yapmak zorunda oluyor destekçi olmayınca bazen çocuk olunca nasıl yetisicem diyorum
Meral_63 Visneli1so-s oturup tv izliyorum burda takılıyorum mide bulantısı oluyur halsizlik baya çamaşır var katlanacak ama Halim yok bi sihir yapıp bütün işlerim bitsin istiyorum tek kızım bide kız kardeşim Yok 🥹biraz zorlanıyorum 5+2 haftalık hamileyim
Aacemianne Visneli1so-s 2.5 yaşında kızım var oyun yemek onunla ilgileniyorum. Ev işi bide ehliyete yazıldım onun sınavına hazırlanıyorum derken akşam oluyor.
AnayimBenAna_ Visneli1so-s hamile değilim bebem iki aylık oldu diğeri 3.5 yaşında 😂 sıkılmaya vaktim kalmadı pek
Deleted33000 Visneli1so-s keşke biraz bende sıkılabilsem vaktim yok ama hele bu ara su içmeyi bile unutuyorum ev müstakil kv üst katimda bahçemiz var yaz temizliği ufak ufak yapmaya çalışıyorum iki çocuk okula gidiyor yemek bulaşık ütü temizlik arada da misafir geliyor baya yoruluyorum 33+2 haftalığım bu arada
rahatdur_evladim Visneli1so-s sıkılmaya pek vaktim olmuyor iki çocukla hamilelikle ev işleriyle ilgileniyorum sonra akşam oluyor zaten 😄
Oznurcivan Visneli1so-s İlk hamileligim de ben o kadar çok sıkılıyordum ki bir de gurbette olduğum için daha kötü oluyordu kimsesiz yalnız agladigimi bile bilirim ama şuan kızım 4 yaşında ve 19 haftalık hamileyim sıkılmaya zaman kalmiyo 😀 ev işi asla bitmiyo çocuk sürekli oyun istiyo dışarıyı istiyo imdaaaat diye bagirasim geliyo bazen
Kur Visneli1so-s ay aradığım post 😂 37 haftalık hamileyim daha öncesinde çalışıyordum resmen hiçbirşeye vakit yetmezdi ne zaman ki işten çıktım hamile kaldım zaman durdu bazen aşırıııı sıkılıyorum eşimle çıkıyoruz elimizden geldiğince. İşte 32. Den sonra da hazırlıklarla ilgilendim biraz geçti ama çok sıkıcıydı cidden
Bezelye1 Visneli1so-s örgü yapmayı çok seviyorum şu an bebekler için emzik askısı ayakkabı örüyorum onun dışında hobimiz işe dönüştürme yolunda adım attım sayfa falan açtım bakalım evdeki günlerimi öyle geçirdim önce kızım için başladı şimdi inşallah işime dönüşmesini bekliyorum