Tekrardananneolmak 7 haftalık hamileyim Ferro sanol ve devit-3 kullanan var mı? Doktor kullanabilirsin dedi kullanan var mı aranızda? Mideyi çok rahatsız ediyor mu? Baş dönmesi ve halsizlik beni mahvetti ferittin değerim çok düşük:(
Nc34 Tekrardananneolmak benim bildiğim 3.aydan itibaren kullanılıyor ilk 3 ay sadece folik asit . Demekki değişiyormuş kişiden kişiye
sude_18 Tekrardananneolmak bende başka bır marka kullandım canım demir düşük olduğu için bana da gynoferon verdi kullandım kansızlık daha tehlikeli
Busra2013 Tekrardananneolmak ben 12 haftada basladim valla hicte bi etki gromuom ayaga kalkiom basim donuo gozum karario ayajlarim titrio kalbim hizli atio surekli bitkin yorgunum sararmisim hic etki yok 20+4 hafta olduk
Tekrardananneolmak Nc34 kullanılıyor mideyi rahatsız ettiği için önermiyorlar ama değeri çok düşük olanlar kullanabilirmis
Tekrardananneolmak Nc34 kullanılıyor mideyi rahatsız ettiği için önermiyorlar ama değeri çok düşük olanlar kullanabilirmis
Nc34 Tekrardananneolmak öyleyse bişey diyemem canım ben 3 aydan sonra başlamıştım . Bi tık mideyi rahatsız ediyor ama alışırsın Allah şifa versin
Busra2013 Tekrardananneolmak him bende bulanti degilde surekli sislik sertlik var nefes daraltio ilactanmi oluodurki yoksa stres flnmi