drycnrll Normalle başlayıp sezaryenle devam edersek önceden bir şey yiyip içmemiz problem olur mu? Doktorum yarın tok gel dedi ama ben ya sezaryene dönerse diye düşünüyorum net bir şey konuşulmadı şöyle doğurcan böyle doğurcan diye?
6hilal_akin1 drycnrll devlet hastanesi sezeryana almak için e gün aç susuz bıraktı gizli gizli yedim valla ama sezeryana almamışlardı çıkış yapıp özelde yaptım
Talentedmom drycnrll ben sabah kontrole gitmiştim doktor muayene esnasında sezeryane alıcam suyun bitmiş bebek ters bir şey yiyip içme dedi yatılım yapıldı randevum 11 16 di doğuma 17:00 gibi alındım
burcuo drycnrll Genel anestezi olması durumunda su bile içilmemesi gerekmiş. Ciğerlere kaçma ihtimali varmış. Ben saf gibi unutup sabah su içmiştim. Sezaryen için bi 6 saat kadar bekledim, spinal olacaktım ona rağmen.
drycnrll burcuo yok genel anestezide biliyorum da, spinal yaparlar diye düşünüyorum belki de hiç olmaz da hani olursa diye🥲
yasarceyda12 mrp2023 aynen benim tansiyon ilacım vardı bi tek onu 1-2 yudu. Suyla iç dediler o kadar mecbur oda
AnayimBenAna_ drycnrll sabah kahvaltı yaptım saat 9 da 11 de kahvemi içtim 14:00 da doğuma gittim planlı sezaryen
tecrubeliiannee drycnrll ben 8 de kahvaltı yaptım gittim suyum bitmiş acil saat öğleden sonra 2 buçukta doğuma aldılar spinal oldum
yildizkaradag drycnrll valla ben ilk doğumumda sezeryan doğum yaptım aç girdim haliyle bebeği tam çıkarırlarken öğür öğür içim çıktı Allahtan ki aç girmişim yemek yemiş olsaydım neler olurdu Allah bilir 😅😅😅
burcuo drycnrll Spinalde de genele dönme ihtimaline karşı bazı anestezi doktorları risk almak istemeyebiliyor sanırım.
yildizkaradag drycnrll valla herkese oluyor mu bu öğürme bilemiyorum ama çevremde kime sorsam bebek çıkarken öğürmekten günlerce omuzlarım ağrıdı dediler😅 şaka bir yana sağlık açısından çok riskli durumlara sebep olabiliyormuş doktorunuz nasıl yönlendirirse ona göre hareket edin kesinlikle 👍🫶💕
Kocamanailem_ drycnrll siz yine de yemeyin bence çünkü sezaryenimde öyle midem bulandı ki tok olsaydım kesin kusmuştum öyle kötü oldu midem