Htc2725- Kızlar iki gün önce eşim sperm testi verdi ve sonuç kötüydü morfoloji fln hareketlilik hepsi 0 fakat benim 5 günüm geçiyor ve midem bulanıyor kusmuyorum ama bulanıp duruyor benim de umudum yok eşimden dolayı mucize fln ya da böyle bir şey olur mu
destnymommm Htc2725- koku hassasiyetin var mı kokular rahatsız ediyor mu seni ya da sabah bulantıların oluyor mu ?
Htc2725- Merveue sonuç kötü gelince daha doktor görmedi ama yapay zekaya sordum pek iç açıcı değil sonuçlar
Htc2725- Sendenbanakalan ewt kasığım da ağrıyor ara ara duruyor ama dediğim gibi mide bulantım var ama kusma fln yok
Htc2725- destnymommm koku o kadar çok değil ama ağaç kokusu fln direk alıyorum hapşırmaya başlıyorum mide bulantım ise gece uyurken çok oluyor yemek yerken oluyor
Htc2725- destnymommm teşekkür ederim canım benim işte ben eşimin durumu farklı olunca zor gibidid dedim bu şekilde olan var mıdır dedim
Htc2725- Nazsuuu onu da aldım yaptım test bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı ben de kısmet dedim geri de almadım yarına yaparım artık