Tontisannecik Mkrc 33+2yim hala devam ediyorum. 37 de bırakacam daha önceden bırakmamı gerektiren bir durum olmazsa
Vera Mkrc evet canım dün 32+2 de gidip çalışamaz raporumu aldım. Erken dogum riskim var göze alamadım çalışmayı
Mkrc Ben öğretmenim artık yorulmaya başladım şu anda 31 doluyor pazartesi günü 32 olacağım alayım diyorum da
Vandb Mkrc yaz tatiline denk gelecek zaten sonrasi bence cikip dinlenin ben 31.haftadaydim okul acildiginda 1 hafta rapor aldim 32.de direk izne ayrildim cocuklar gurultu falan yoruyor insani
Mkrc Tontisannecik anladım canım inşallah olmaz riskli bir durum. Ben işim gereği yoruluyorum artık doğumum da Nisan 15 görünüyor zaten dediğin gibi yaz tatili sonrası da
Aysegulkayhan Vera canim 32+ 1 ve fazlası olması şart mı. Yoksa 31+1 de de rapor veriliyor mu silginiz var mo acaba
OgretmenEva Mkrc branşınız nedir hocam? Ben de sınıf öğretmeniyim 32 de çalışabiliri aldım 34 bitmek üzere bir sıkıntı olmazsa 37 de ayrılmayı düşünüyorum
Emooss Mkrc calisirken zamanin nasil gectigini anlamiyosun ama evde zaman hic gecmiyo . Surekli ev temizligi yapmak istiyorum ama yapamiyorum 🙄
Elaanil Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ben 29 hafta 4 günlüğüm doktorum bana da Nisa’n ortası dedi sezeryanla o yüzden sordum
Mkrc Elaanil Sizin de az kalmış sayılır bana da Nisan 10 15 arası dedi Dr. Sizin zorunlu sezeryan mı olacak