GezenTavuk_2 sutlukahve_ Beeen bacım haftaya cuma 23 Mayıs sabah yapacağım Allah’ın izniyle hiç ümidim yok bence negatif ama işte adettendir 😅
Gulceefe-00 sutlukahve_ bat salı günü bugün yaptım çıkmadı sanırım daha çıkmaz ama eğer adet olmazsam tekrar bi yaparım artık salıyı bekleyeceğim
Sendenbanakalan sutlukahve_ bnm bat 23 ama meraktan ölücem sıkıldım ya piskolojik mi nedir ister istmez olmyan belrtiye var mış gibi geliyor bu arada 9 .da yumurtlma 10 catlama erken gebelik testi icin erkenmi?
sutlukahve_ GezenTavuk_2 ahhah seninle birlikte yapcaz aşkım bende de durum seninle aynı negatif ama yapmasak da olmaz 😂
GezenTavuk_2 sutlukahve_ kesinlikle öyle negatif diyoruz ama o kalbin bir yerinde küçük bir umut var yesermek isteyen 🥹
sutlukahve_ GezenTavuk_2 valla öyle bacım inşallah o umudumuz yeşerir senin ilk gebelik mi olacak olursa
sutlukahve_ GezenTavuk_2 ay maşallah bı bebişin varmış balım en azından bende o da yok sıfır sıfır elde var sıfır 😂
GezenTavuk_2 sutlukahve_ öyle deme aşkım rabbim nasip edeceği zamanı biliyor bizler sanıyoruz ki her hamilelik her heyecan ilki kadar olmaz ama annelik duygusu sadece anne olana değil bütün kadınların içinde vardır ve ilk iki üç olsun hepsinin heyecanı birbirinden farklı
Peri_1 Ben biraz sonra yapmayı düşünüyorum adetim 3 gün gecikti eğer bişey varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah 🙏🏻
sutlukahve_ Peri_1 benimde bugün 3.gun ama cumaya kadar bekliycem yapınca haber et inşallah vardır ❤️
Rosegul Bende Çarşamba yapacagim canım, çatlatma iğnesinin etkilerindeyim sanırım hala en garanti Çarşamba yapmak
sutlukahve_ Rosegul bende cuma yapmayı düşünüyorum inşallah hepimiz poziti lf görürüz iletişimde kalalım
Bir1kelebek Benim de bat 23 mayıs bugün sabah test yaptım yine çıkmadı salı günü kan vereyim diyorum beklemekten sıkıldım 🥲