Selim_Alparslan Meral_63 bebeklere özel deterjan ve yumusaticilar var ben onlardan kullanmıştım ilk bebegimde şimdi ikincisinede onlardan alacağım
Girlmama Ahsenmira hassas yikamada yikiyorum ben 40 derece 600-800 devir arasi hic kirismiyor hemen serilirse
3_bebelianne Ahsenmira 30derece ideal ağız mendillerini ben tencere edindim kaynatıyorum orada yoksa hijyenik olmuyor☺️
Yzc_asli Ahsenmira canım bende dün yıkadım 15 dakikalık programda 30 ° bebişler için olan deterjanla yıkadım. Sonra bir cesaret kurutmaya attım narin programda 🤣 çekmedi çok şükür
GizemHamza34 Ahsenmira ilk kez yıkanan kıyafetlerini mümkünse 30 derece de kısa program da yıkayın ki çekme yapmasın
1994ozg Seyma0323 hiçbiri küçülmedi hassasta kuruttum canım ama makineden makineye değişir mi bilmiyorum
Nurbesteee Ahsenmira ben 30 derecede hassas programda 800 devirde yıkadım canım ☺️ zaten kıyafetler temiz sudan geçse yeter bebek giyecek o yüzden 30 da yıkadım
Talentedmom Ahsenmira 30 derece yeterli canım eğer peluş vs yıkayacaksanız ayrı hassas da yıkayabilirsiniz