Siyahbeyaz_ Testler güvenilir değil kuzum https://hizliresim.com/svk5ea2 bak bu teste var dersin geçen aya ait. Sonra adet oldum kanda negatif ti. O kadar üzüldüm ki siz Üzülmeyin kan verin. İnşallah vardır sizde
Siyahbeyaz_ Umut5135 kan ver kuzum adetin duzenliyse benim genelde 27 günde olur. Test yaptınız mı tekrar ?
Umut5135 Siyahbeyaz_ şimdi yaptım iki tane arka arkaya hemde ikiside negatif biri erken gebelik biri kaset test salı gününe kadar bekleyim bakalım neler olacak
2princessmother Umut5135 hafif var gibi yada twst yapa yapa gözleri kaybettim başka açıklaması olamaz Testim geleceğimden daha parlak anasını satayım 😄😄😄😄😄😄😄
Umut5135 2princessmother bende habire içini açıp fotoğrafını efektle karartıp bakıorum bi gölge var ama bu saatten sonrası geçersiz artık öyle oynuyırum salı gün kan verecem yaa artık
Umut5135 Siyahbeyaz_ inşaallah canm açarada bi regl sancısı oluyor hah geldi diyom wc gşdşyom bişi yok valla tam sıyırmalık bi durum
Siyahbeyaz_ Umut5135 bende üç aydır boyleydim test yapmaktan kafayı yicektim 😂😂bu birkaç ay veya sene dusunmicem gibi rahatım. Sende öyle yap kuzum olduğu zaman.